Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Bu takımı sen şampiyon yapacaksın!

3. Ligde şanssız bir şekilde play-off elemelerine veda eden ve 2.lig hayallerini önümüzdeki sezona bırakan temsilcimiz Darıca GB’de Başkan Mustafa Öztürk’e büyük destek var.

Bu takımı sen şampiyon yapacaksın!
12 Mayıs 2017 - 09:26
Ligi 68 puanla 3. sırada bitiren, play-offlarda teknik heyetin yüzünden elenen ve Türkiye Kupası’nda da gruplara kalarak Darıca tarihine geçen Darıca GB’de Başkan Mustafa Öztürk’e taraftarlar büyük destek veriyor. 
 
O KUPA SENİNLE GELECEK
Sosyal Medya üzerinden Başkan Öztürk’e büyük destekler veren Sarı - Yeşilli taraftarlar, ‘’Kaç senedir tribünlerdeyiz hiç bir başkanı taraftarla bu kadar samimi göremedik. Hiç bir başkan bu kadar inanmadı,üzülmedi giden şampiyonluğa.  O Kupa Darıca’ya gelecekse sizinle gelecek. Herşeyde vardır bir hayır. Bazen üzüldük bazen sevindik. Olayın sonuna geldik ama olmadı. Yeniden toparlanıp yolumuza bakmalıyız. Bu saatten sonra herşey geride kaldı geride gelmez. Sen elinden gelenin fazlasını yaptın. 
Emegin hakkın ödenmez büyük başkan moralimizi bozmayacağız’’ Gönülden sevenler bilir bunu yalandan yorum yapanlar bilmez. 
Çınaraltı her zaman seninle büyük başkan. sen en iyisini yaptın emeklerini boşa çıkaranlar kahrolsun. Senin hakkın ödenmez. Bu takımı sen şampiyon yapacaksın, biz senin daima yanındayız’’ dediler.