Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Akülü araba alırken tanışıp evlendiler

Darıca Bir Umur Engelliler Derneği Üyesi Halit Dolu, 5 yıl önce akülü engelli arabası alırken tanıştığı bedensel engelli Necmiye Erdal ile Gebze’de dünya evine girdi.

Akülü araba alırken tanışıp evlendiler
29 Aralık 2019 - 22:37

Gebze'de, 5 yıl önce akülü engelli arabası alırken tanışan doğuştan kas hastası Necmiye Erdal ile küçük yaşta çocuk felci geçiren Halit Dolu arasındaki arkadaşlık aşka dönüştü. Evlenmeye karar veren çiftin nikahları bugün Gebze Belediyesi'nin nikah salonunda kıyıldı. 

Kocaeli Büyükşehir Belediye Başkanı Tahir Büyükakın çiftin nikahını kıyarak, altın hediye etti.  Darıca Bir Umut Engelliler Derneği Başkanı Melek Arıkan ile çiftin yakınları ile derneklerden arkadaşlarının katıldığı törende damat Halit Dolu (50) çok mutlu olduğunu belirterek, "Eşimle bir arkadaşımızın vasıtasıyla akülü araba alırken tanıştık. Ardından arkadaş olduk. Bu süre zarfında da evlenmeye karar verdik ve bu günde evleniyoruz" dedi.

Necmiye Erdal (50) ise "Eşimin dediği gibi akülü araba vasıtasıyla tanıştık. 5 yıldır arkadaştık. Arkadaşlığımız 1 yıl önce sevgiye dönüştü. Kısmet bugüneymiş. Bizim gibi sevenler kavuşur inşallah" diye konuştu.