Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

MHP'li Ünlü; Kin ve nefret yumağında boğulacaklar

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, gazeteci Fatih Altaylı’nın Habertürk’teki programına konuk oldu.Programda Fatih Altaylı, ''it ürür kervan yürür, itlerle uğraşmıyoruz'' şeklinde söz sarfedince, MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, hem sunucuya, hem de Akşener'e verdi veriştirdi !

MHP'li Ünlü; Kin ve nefret yumağında boğulacaklar
30 Nisan 2020 - 07:18
 MHP Kocaeli İl Başkanı Aydın Ünlü, açıklamasında, İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener için, ''İP Müdüresi'' ifadesini kullanırken, Fatih Altaylı için, ''Karşısına almış olduğu İP Müdiresinin şen kahkahalarına çanak tutacak kadar yalayıcı olan bu isim, Türk Milliyetçiliğine ve Ülkücü camiaya duyduğu kin ve nefret yumağının içinde boğulup gidecektir.'' şeklinde konuştu.

Aydın Ünlü'nün, konuyla ilgili olarak yaptığı işte o açıklama;
28.4.2020 tarihinde HaberTürk adlı Tv kanalında yayınlanan programın sunucusu Fatih Altaylı, konuğu ise İP Müdiresidir.Program esnasında, programın konuğu olan İP Müdiresi 4.10.2018 gününün gecesi dönemin MHP Üsküdar İlçe Başkanı ve Yönetim Kurulu Üyelerinin bir kısmı, Müdirenin ısrarla Genel Başkanımıza karşı hakaretamiz sözlerinden yola çıkarak Müdirenin evinin sokağına gidip, demokratik protesto ve gösteri haklarını kullanmışlardır. Sayın Genel Başkanımızın takdirleriyle, konunun siyaset malzemesi yapılmaması adına demokratik gösteri ve protesto hakkını kullanan dönemim ilçe başkanı ve yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımız görevden el çektirilmişlerdir. Bahse konu 2018/690 numaralı dosya ile İP Müdiresi tarafından davaya konu edilmiş, davada olaya dahil olan 16 isim yargılanmış, İstanbul Anadolu 22. Asli Ceza Mahkemesi, 24.09.2019 tarihli gerekçeli karara bakıldığında arkadaşlarımızın CMK’nın 223/2-a maddesi gereğince beraatlerine hükmedilmiştir.
 
İP MÜDÜRESİ, KONUYU TEMCİT PİLAVI GİBİGÜNDEME TAŞIDI
Arkadaşlarımızın bu konuyla ilgili beraat etmesine rağmen İp müdiresinin bu konuyu temcit pilavı gibi sürekli gündemde tutma çabasını yargı kuruluna bir baskı unsuru olarak gördüğümüzü, bu hususun kabul edilebilir bir şey olmadığı kanaatindeyiz. Biz, Türk yargısının beraat kararına saygı duyduğumuz gibi bundan sonraki her aşamada vereceği karara da saygı duyacağız. Programın sunucusu, bahse konu geçtiğinde demokratik gösteri ve protesto haklarını kullanan ve 1. Derece mahkemede beraat eden arkadaşlarımızla ilgili ve aynı zamanda camiamızın bütününe yönelik “it ürür kervan yürür, itlerle uğraşmıyoruz” şeklinde son derece çirkin, seviyesiz, aslında kendine yakışır bir üslupla gayrı ahlaki bir söz telaffuz etmiştir.
 
TÜRK DÜŞMANLARI İLE KOYU MUHABBETLİ OLDUĞUNU BİLİYORUZ
Bugüne kadar, Türk Milliyetçiliği fikrini kendine hasım edinmiş, Türk düşmanı olanlarla koyu muhabbeti olduğunu bildiğimiz, ağzından salyalar akan, bebek katili ile aynı masada yemek yiyebilecek kadar geniş mideli, bir o kadar şeref yoksunu, PKK terör örgütüne “Pkk bölücü değil diyebilecek kadar cüretkar, bebek katili Öcalan’ı Türkiye’nin ikinci siyasi karakteri ilan edebilecek kadar hadsizleşen, sapık ve bölücü zihniyetin ağızlarından olan fatih Altaylı, büyük Türk yargısı önünde, tarafımızca yapılacak olan hukuku müracaatımız neticesinde hesap vereceğini bugünden ilan ediyoruz. Bu konunun, sabır ve ısrarlı bir şekilde yürütüleceğinden hiçbir dava arkadaşımızın şüphe duymaması gerekir.
 
GENEL BAŞKANIMIZIN ADINI AĞZINA ALMASIN
Fatih Altaylı gibiler, aslında dünden bugüne Türk Milletinin gözünde zaten mahkumdurlar. Karşısına almış olduğu İP Müdiresinin şen kahkahalarına çanak tutacak kadar yalayıcı olan bu isim, Türk Milliyetçiliğine ve Ülkücü camiaya duyduğu kin ve nefret yumağının içinde boğulup gidecektir. Bir başka üzüntümüz, bu tiyniyet sahiplerinin Türk Medyasının ekranlarında boy göstermesi, ahkam kesmesidir. Bu isimlerin, bugünden sonra yer alacağı tv kanalları da tarafımızca dikkatle takip edilecektir. Milliyetçi Hareket Partisi, 50 yıllık siyasi hayatında Türk Milletinden yana, devletine sevdalı, vatanına ve bayrağına aşkını sürdürmüş olduğu gibi bugünden sonra da bu yayvan ağızların tüm düşmanlıklarına rağmen aynı yolda devam edecektir.Bir paragraf da İP Müdiresi’ne açmak isteriz.Dün dizinin dibinde mesken tuttuğu Milliyetçi Hareket Partisi’nin saygı değer Genel Başkanımızın ismini ağzına almaması son tavsiyemizdir. Zira günahlarının, yanlışlarının getirdiği ağır psikolojik yükün ve tedavisi mümkün olmayan ruhsal bunalımın sonucuna ereceğini buradan uyarmak isteriz.