Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Bahçeşehir Koleji bizi unutmadı

Bahçeşehir Koleji Darıca Kampüsü Kurumsal İletişim Uzmanı Arzu Akay, 24 Temmuz Gazeteciler Günü ve Basın Bayramı nedeniyle Genel Yayın yönetmenimiz Erol Polat’ı ziyaret ederek tebrik etti.

Bahçeşehir Koleji bizi unutmadı
24 Temmuz 2018 - 15:16

 24 Temmuz 1908 tarihinde Türk Basınında sansürün kaldırılması, Türk Basınının bu günlere gelmesinde çok önemli bir başlangıç olduğunu söyleyen Arzu Akay, Bahçeşehir Eğitim Kurumları adına Darıca Gazetesi çalışanlarının 24 Temmuz Basın Bayramını ve Basında Sansürün kaldırılışının 110. yıldönümünü kutladıklarını ifade etti. Akay, görevlerini yaparken yaşamlarını yitiren basın emekçilerini rahmetle andıklarını, gece gündüz demeden, günün her saatinde, mesai kavramı gözetmeksizin büyük bir özveriyle görev yapan tüm basın mensuplarına çalışmalarında başarılar dilediklerini de belirtti.

Bahçeşehir Darıca  Kampüsü adına kendilerini ziyaret ederek 24 Temmuz Gazeteciler Günü ve Basın Bayramı’nı kutlayan Kurumsal İletişim Uzmanı Arzu Akay’a nezaketinden dolayı teşekkür eden gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Erol Polat ise göstermiş oldukları incelikten nedeniyle, Bahçeşehir Eğitim Kurumları yönetimi ve çalışanlarına müteşekkir olduklarını söyledi.