Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Osmangazi Mahalle Konağı bugün açılıyor

Hava muhalefeti nedeniyle açılışı ertelenen Osmangazi Mahallesi Şehit Jandarma Onbaşı Zafer Tuygun Mahalle Konağı bugün saat 14:00’da açılıyor.

Osmangazi Mahalle Konağı bugün açılıyor
05 Ekim 2018 - 10:01
Darıca Belediyesi,  Bağlarbaşı Mahalle Konağı ve K.Karabekir Mahalle Konağı’nın ardından Osmangazi Mahallesi Şehit Jandarma Onbaşı Zafer Tuygun Mahalle Konağı’nı da halkın hizmetine açıyor. Osmangazi Mahallesi Dilan Sokak’ta açılışı yapılacak olan ve çok amaçlı hizmet verecek olan mahalle konağının giriş katı aile sağlık merkezi olarak kullanılacak. Bunun yanı sıra üst katta etüt sınıfı,  dikiş nakış sınıfı, öğretmenler odası, idari birim,  mescid ve tuvaletler bulunacak. 
 
İLÇEMİZE HAYIRLI OLSUN
Tüm vatandaşları Osmangazi Mahallesi Şehit Jandarma Onbaşı Zafer Tuygun Mahalle Konağı’nın açılışına davet eden Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak “pazartesi günü hava muhalefeti nedeniyle açılışını ertelediğimiz Osmangazi Mahallesi Şehit Jandarma Onbaşı Zafer Tuygun Mahalle Konağı’nı Cuma günü yapacağımız törenle halkımızın hizmetine açıyoruz. Çok amaçlı hizmet verecek olan mahalle konaklarımızı zamanla diğer mahallelerimize de yaparak daha geniş alanda hizmet vermeyi planlıyoruz. Seçim beyannamemizde halkımıza verdiğimiz sözleri yerine getirmenin mutluluğunu yaşıyoruz. İlçe halkımıza hayırlı olsun. Bu güzel günde tüm halkımızı açılış programımıza davet ediyorum.” diyerek tüm ilçe halkını açılış programına davet etti.