Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Müdür Çelik Darıca'ya da gelsene!

Kocaeli Emniyet Müdürü Hulusi Çelik, kaliteli bir hizmet için vatandaşların talebinin önemli olduğunu söyledi. Kaliteli bir güvenlik hizmeti için birlikte çalışmanın önemine değinen Çelik, "Ondan sonra toplumsal huzuru beraber yakalayacağız. Bu da bize mutluluk getirecek." dedi.İ

Müdür Çelik Darıca'ya da gelsene!
15 Kasım 2012 - 09:32
 Kocaeli Emniyet Müdürü Hulusi Çelik, kaliteli bir hizmet için vatandaşların talebinin önemli olduğunu söyledi. Kaliteli bir güvenlik hizmeti için birlikte çalışmanın önemine değinen Çelik, "Ondan sonra toplumsal huzuru beraber yakalayacağız. Bu da bize mutluluk getirecek." dedi.İzmit İlçe Emniyet Müdürü Güner Yılmaz, Kuruçeşme Karakol Amirliği'nin sorumluluğunda olan mahalle muhtarlarıyla bir araya geldi. Toplantıya, Yılmaz'ın yardımcıları, Kuruçeşme Karakol Amiri Yusuf Yıldıran ve bazı polis memurları da katıldı. İl Emniyet Müdürü Hulusi Çelik de programında olmamasına rağmen, yemeğin bir bölümüne katılarak muhtarların sorunlarıyla yakından ilgilendi.
Çelik, toplantıda yaptığı konuşmada, halka hizmet edilecekse, bu hizmetinde kaliteli bir hizmet olması için taleplerin önemli olduğunun altını çizdi.
Bu toplantılarla ortak akıl ve düşünce birliğinin yakalanmaya çalışıldığını kaydeden Çelik, "Öyle olunca kaliteli hizmetler ortaya çıkacaktır." ifadesini kullandı. Çelik, muhtarların toplumun ve mahallenin önde gelenleri olarak sorunları polise en iyi şekilde iletmesi ve polisinde bunu karşılayabilmesi gerekliliğine değindi.Güvenlik hizmetinin çok önemli bir hizmet olduğuna dikkat çeken Çelik, şunları aktardı: "Can güvenliğiyle ilgili önlemleri en iyi şekilde almak zorundayız. Onu aldığımız zaman elbetteki halk daha huzurlu olacak. Halka endişe hissettirmemek, çocuklara endişe hissettirmemek çok önemli. Okulda giderken çocuk endişe hissetmeyecek evdeyken çocuk endişe hissetmeyecek. Dışarıya gezmeye gittiğinde bir endişe hissetmeyecek. Biz ailece dışarıya çıktığımız zaman evimizden emin olacağız. Bunun içinde elbirliğiyle çok çalışmamız gerekiyor. Ondan sonrada toplumsal huzuru beraber yakalayacağız. Oda bize mutluluk getirecek diye düşünüyoruz." Çelik, konuşmasının ardından bir süre muhtarların sorunlarını dinledikten sonra başka bir randevusuna yetişmek için üzere programdan ayrıldı. İzmit İlçe Emniyet Müdürü Güner Yılmaz da daha sağlıklı iletişim kurmak ve muhtarların sorunlarıyla yakından ilgilenmek için böyle bir programı düzenlediklerini anlattı. Kuruçeşme mevkiinde bulunan 7 mahallenin muhtarı da sorunlarını anlattıktan sonra polisin kendileriyle yakından ilgilenmesinden dolayı duydukları memnuniyeti dile getirdi.