Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

CHP'nin Gebze başkanı Orhan oldu

Musa Yılmaz, Serdar Tüze, İsmet Kara, Gökhan Orhan ve Sait Aydın’ın yarıştığı CHP Gebze İlçe başkanlığında ipi göğüsleyen isim aldığı 138 oy ile Gökhan Orhan oldu.

CHP'nin Gebze başkanı Orhan oldu
19 Ocak 2020 - 18:55

İsmet Kara 81, Serdar Tüze 75, Sait Aydın 53 ve Musa Yılmaz ise 45 oy aldı. 1 oy ise geçersiz sayıldı”

Gebze Osman Hamdibey Kültür merkezinde gerçekleşen 37. Olağan genel kurula,  CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer, CHP Kocaeli İl Başkanı Cengiz Sarıbay, CHP Kocaeli Milletvekilleri Haydar Akar ve Tahsin Tarhan, il gençlik kolları başkanı Emre Andız, il kadın kolları Songül Kaya, CHP Kocaeli eski milletvekili Mehmet Hilal Kaplan, Gebze ilçe başkanı Musa Yılmaz, ilçe kadın kolları başkanı Yaşa Erdoğan, ilçe gençlik kolları başkanı Savaş Gayretli, İyi Parti Gebze İlçe Başkanı Burak Uluköylü, delegeler ve çok sayıda partili hazır bulundu. Kongre öncesi ilçe başkan adayları Musa Yılmaz, Gökhan Orhan, İsmet Kara, Sait Aydın ve Serdar Tüze hep birlikte basına poz verdiler.

DİVAN BAŞKANI CANDAN YÜCEER

Kongre  saygı duruşu ve istiklal marşının okunmasıyla başladı. CHP İlçe Başkanı Musa Yılmaz açılış konuşmasını yaptı. Divan başkanlığı için CHP Tekirdağ Milletvekili Candan Yüceer görev alırken divan üyeliklerine Çiğdem Canbaz, Zafer Yılmazel ve Muhammed Demir seçildi. Divan başkanı Candan Yüceer yaptığı konuşmada, “Çok kıymetli CHP’liler sizleri saygı ve sevgiyle selamlıyorum. Kazananı ve kaybedeni olmayan bir seçim olacak.” dedi.

BİRLİK VE BERABERLİĞE İHTİYAÇ VAR

CHP Gebze İlçe Örgütü’nün 37’nci olağan genel kurulunda konuşan 31 Mart yerel seçimlerinde CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan, “Gebze’de birliğe ve beraberliğe ihtiyaç var” dedi.

PARTİNİN ABİSİ OLARAK KALACAĞIM

Kongrede konuşan CHP Kocaeli İl Başkanı Cengiz Sarıbay , “Beş dönem il başkanlığı yaptım. Ben blok kararı almışsam buna uymayan arkadaşı yönetime almam. Bu partinin abisi olarak kalacağım. Bu partinin abiye ihtiyacı var. Tüm adaylara başarılar diliyorum” dedi.

CHP Gebze İlçe Örgütü’nün 37’nci olağan genel kurulunda adayların konuşmasının ardından ise, oy kullanılmaya başlandı. 416 delegenin oy kullanma hakkının bulunduğu kongrede Gebze teşkilatının 17 ilçe yöneticisi ve 106 il delegesi seçildi. Toplam 405 delegenin oy kullandığı genel kuralda kongreye katılım yüksek olurken, sadece 1 oy geçersiz sayıldı

İŞTE YENİ CHP GEBZE İLÇE YÖNETİMİ

Gökhan Orhan’ın başkan olduğu listede şu isimler yer aldı;  "Tuğçe Başçiftçi, Figen Cibil Tekirdaş, Hasan Doğan, Necla Dolaşık, Öztürk Dural, Ali Elmas, Deniz Kartal, Kenan Koçak, İskender Berk Mutay, Cemre Öğüt, Kezban Ay Şenlik, Seyhan Topaç, Ferzende Yakın, Serhat Yaşar, Ülker Yiğit, Alaattin Yücel"