Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Gel bakalım Bergama!

Ligde ve kupada doludizgin giden ligde Maltepe ve Ankara Adliye karşısında kazanan kupada ise Gölcük karşısında gülen ve Ankaragücü ile eşleşen sarı yeşilli ekibimiz Darıca Gençlerbirliği, yarın da evinde oynayacağı Bergama maçını kazanıp çıkışı sürdürmek amacında

Gel bakalım Bergama!
16 Eylül 2016 - 02:08
Ligde ve kupada fırtına gibi esen sarı yeşilli ekibimiz Darıca Gençlerbirliği’nde gözler yarın (Cumartesi) 16:00da Darıca Şehir Stadı'nda oynanacak olan Bergama Belediyespor karşılaşmasına çevrildi. Ligde henüz galibiyeti olmayan rakibi karşısında kazanmak isteyen sarı yeşilliler ligde 3’te 3 yapmak isterken karşılaşmadan zaferle ayrılmak amacında. Ekibimiz ligde seriye devam etmek isterken iç saha avantajını kullanarak rakibini eli boş göndermek amacını taşıyor. Ekibimizde maçın son hazırlığı bugün gerçekleşecek ve maç saati beklenmeye başlanmış olacak.

GOL YEMEDİK
Ligde ve kupada bu sezon güzel bir başlangıç yapan camia devamı için yarınki karşılaşmadan da zaferle ayrılmayı amaçlarken rakip Bergama Belediyesi şu ana kadar galibiyetle tanışabilmiş değil. Payasspor ile golsüz berabere kalan rakip Sakarya karşısında ise mağlubiyet yaşarken ligde henüz gol atma başarısını da gösteremedi. Ekibimiz yarın da kazanırsa ligde ilk 3 haftadan 9 puan çıkararak ciddi avantaj elde etmiş olacak.