Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıca'da Şubat meclisi yapıldı

Darıca Belediyesi Şubat ayı meclisi bugün gerçekleştirildi. Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak başkanlığında gerçekleşen meclis toplantısında çeşitli konular gündeme alındı.

Darıca'da Şubat meclisi yapıldı
01 Şubat 2018 - 15:25
Darıca Belediyesi Şubat ayı meclisi bugün yapıldı. Darıca Belediyesi meclis üyeleri tarafından, Bağlarbaşı Mahallesi Arafat Camii yanındaki parka 1953 Kore Gazisi Fethi Bozkurt’un ismi verildi. Kocaeli Büyükşehir Belediyesi tarafından Darıca Belediyesi’ne bedelsiz olarak bir kamyonet verildi. 
AMATÖR KULÜPLERİNE NAKDİ YARDIM
Darıca sınırları içerisinde bulunan Amatör Spor Kulüplerine, Darıca Belediyesi tarafından nakdi yardım yapılacak. CHP grubu, ilçedeki amatör spor kulüplerine nakdi yardım yapılmasını destekledi. Nenehatun Spor Sahası’nın bir an önce iyileştirilmesini istediler. Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ise verdiği cevapta ‘’Nenehatun Stadı’mız şuan yeşil alan olarak gözüküyor. En kısa zamanda Büyükşehir Belediyesi’nde bu konuyu çözüp, Bölgemizdeki 8 kulübün kullanacağı muhteşem bir tesisi bölgemize kazandıracağız’’ dedi.  
KAPALI PAZAR’IN İHALESİ 26 ŞUBAT’TA
Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, Darıcalılara Şubat ayı meclisinde müjdeyi verdi. Karabacak yaptığı açıklamada ‘’Cami Mahallesi’nde Sabit Pazar ile alakalı çalışmaları şekillendirdik. Şubat 26’da Kapalı Pazar ihalesi yapılacak. Olumlu bir şekilde ihale sonuçlanırsa 15 Nisan 2018’de proje başlayacak ve sene sonunda bitirilecek’’ dedi.
DARICA’NIN HAVA KİRLİLİĞİ ÖLÇÜLECEK
CHP grubunun verdiği önergede Darıca genelinde 2-3 yere hava kirliliğini ölçen cihazlar yerleştirilmesi talep edildi. Başkan Karabacak’ın da desteklediği önerge de en yakın zamanda Darıca’nın hava kirliliği ölçülecek cihazların İl Çevre Müdürlüğü’nden ve Büyükşehir Belediyesi’nde temin edileceği belirtildi.