Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıcalı Nusret'in yaptırdığı caminin temelini babası attı!

Köyüne cami yaptıran Nusret, temel atma törenine telekonferansla katıldı. Nusret'in iş yoğunluğu yüzünden gidemediği törene Acun Ilıcalı'nın amcası Milletvekili Mustafa Ilıcalı katıldı.

Darıcalı Nusret'in yaptırdığı caminin temelini babası attı!
13 Haziran 2017 - 12:17
Darıcalı Nusret Gökçe, AK Parti Erzurum Milletvekili Mustafa Ilıcalı'nın önerisi üzerine doğum yeri olan Erzurum'un Şenkaya İlçesi'ne bağlı Paşalı Köyü'nde yaptıracağı külliyenin temel atma törenine telekonferans sistemi ile katıldı.
 
BABASI TEMSİL ETTİ
Şenkaya İlçesi'nin Paşalı Köyü'nde 4 bin metrekare üzerine yaptırılacak cami, kütüphane, imam evi, taziye evi ve gasilhaneden oluşan külliyenin temel atma törenine iş yoğunluğu nedeniyle katılamayan Nusret Gökçe'yi Darıca'da yaşayan 65 yaşındaki babası Faik Gökçe temsil etti.
 
ACUN'UN AMCASI DA TÖRENDEYDİ
Törende TV 8'in sahibi Acun Ilıcalı'nın amcası olan Erzurum Milletvekili Mustafa Ilıcalı, Büyükşehir Belediye Başkanvekili Mevlüt Doğan, Şenkaya Belediye Başkanı Görbil Özcan, Ak Parti Erzurum İl Başkanı Mehmet Emin Öz, AK Parti Oltu İlçe Başkanı Efsal Gülcü, Kadın Kolları Başkanı Tülay Çevik, Şenkaya Müftüsü Kazım Ünsal'ın da aralarında bulunduğu 300 kişi katıldı.
 
"BİZİM KÖYÜN HAYVANLARININ ETİ LEZZETLİDİR"
Milletvekili Mustafa Ilıcalı, törende yaptığı konuşmada, Nusret Gökçe'ye doğduğu köye bir külliye önerisi yaptığını, bunun da olumlu karşılandığını bildirdi. Nusret Gökçe, telekonferans yöntemiyle törene katıldı ve doğduğu köye külliye yaptırmaktan dolayı çok mutlu olduğunu bildirdi. Açılış törenine mutlaka katılacağını ifade eden Nusret Gökçe, "Bizim köyün hayvanlarının eti çok lezzetlidir. Köye bir et entegre tesisi kurmak istiyorum" diye konuştu.