Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Aktaş; CHP'ye dil uzatmak kimsenin haddi değil

Cumhuriyet Halk Partisi Darıca İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, son günlerde şahsını ve partisini hedef alan kişileri hayret ve üzüntüyle karşıladığını ifade ederek, ‘’ Geldiğimiz noktada üzerimize düşen tek şey siyaseten münakaşa yaratmak değil, çözüm üretmektir.’’ şeklinde konuştu.

Aktaş; CHP'ye dil uzatmak kimsenin haddi değil
29 Mart 2020 - 17:02

Toplumsal birlik ve yardımlaşmaya ihtiyaç duyulduğu bu zor günlerde iktidar partisinin ilçe başkanının görevinin insanların ihtiyaçlarına cevap vermek olduğunu belirten, CHP İlçe Başkanı Gökhan Aktaş, ‘’ İktidar Partisi’nin ilçedeki başkanının, Darıca ‘ da yaşayan vatandaşların halini düşünmek olmalıdır. Bir yanda evde kal çağrılarına uymağa çalışmak, bir yandan işine gitmek zorunda olmak karmaşası ile karşı karşıya gelen ve geçim sıkıntısı çeken insanların derdiyle dertlenmesi gerekirken gereksiz ve anlamsız polemiklere girmek değildir. Darıcalı yurttaş, ödemesi gereken faturalarını, ev kirasını mutfak giderlerini düşünürken bu polemiklere girmek gerçek durumu gizlemeye çalışmaktır. Bizim mayamız Kuva-yı Milliye bizim mayamız Kurtuluştur, Kurucu iradedir. 

 

 

CUMHURİYET HALK PARTİSİ OLARAK DÜN OLDUĞI GİBİ BUGÜN DE VATANDAŞLARIMIZIN YANINDA OLACAĞIZ

CHP Darıca İlçe Örgütü olarak, ilçe yönetimi, belediye meclis grubu, kadın ve gençlik kollarımızla dün olduğu gibi bugün de ve yarın da vatandaşlarımızın yanında olacağız. Bu süreçte herkesin üzerine düşen sorumluluğu yerine getirmesini bekliyoruz. 

Başta Darıca Belediyesi olmak üzere sorumlu kuruluşların vatandaşlarımızın yanlarında olduğunu ve sorumluluklarını yerine getirmelerini görmek isteriz. 

 

DAYANIŞMA RUHUNA İHTİYACIMIZ VAR 

Siyasi görüşleri ve farklılıkları bir kenara bırakarak bu zor günlerin üstesinden gelmek adına başta Darıca’mızda, Kocaeli’nde,  birlik ve bütünlük içerisinde sağduyulu hareket etmeliyiz.

Bizlerinde üstüne düşen ne varsa destek olmaya hazırız. Bu zor zamanlar da salgın hastalığın yaratacağı tahribatı nasıl en aza indirgeyebiliriz bunun yollarını aramalıyız. Gerek ekonomik, gerekse sosyal yaşamda ortaya çıkabilecek olumsuzlukların yaşanmaması için topyekûn bir dayanışma ruhuna ihtiyacımız var. Tüm siyasi partilerin, sivil toplum kuruluşlarının birlikte ve ortak akılla hareket etmeleri gerekir. Sorumluluk hisseden tüm çevrelerin salgın nedeniyle evlerinde kalan yurttaşlarımızın temel ihtiyaçlarının karışlanmasını noktasında çalışmalar ortaya koymalıdır.