Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

İnanılması güç kaza !

Darıca’da , 2 çocuğuyla yolun karşısına geçmek isteyen anne, önce bebek arabasındaki çocuğunu karşıya bıraktı. Yolun karşısında kalan 6 yaşındaki diğer çocuk ise annesinin kendisini almasını beklemeyip yola inince hızla gelen bir otomobilin kendisine çarpmasına neden oldu. Anne 1-2 yaşındaki bebeğini civardaki bir tamirciye teslim ederek yaralı oğluyla birlikte hastaneye koştu.

İnanılması güç kaza !
23 Ekim 2017 - 17:48

Darıca Nenehatun Mahallesi, Battalgazi Caddesi’nde  2 çocuğuyla birlikte yolun karşısına geçmek isteyen 32 yaşındaki Özlem Usanmaz, ilk önce 1-2 yaşlarındaki çocuğunu bebek arabasıyla birlikte karşı kaldırıma bıraktı. Diğer tarafta bekleyen 6 yaşındaki Muhammet Yusuf Usanmaz ise annesinin kendisini de almasını beklemeden  birden yola fırlayıca o sırada yoldan geçmekte olan 34 BR. 3506 Plakalı bir otomobilin çarpması sonrası yaklaşık olarak 6-7 metre uzağa fırladı. 

Sürücü otomobiliyle birlikte kaza yerinden kaçarken, talihsiz anne, bebek arabasındaki çocuğunu kaza yerinde tamircilik yapan Bünyamin Tiritoğlu isimli esnafa teslim etti. Kazayı görerek aracını durduran Darıca belediyesi Mezarlıklar Müdürlüğü’ndeki bir görevli ise anne ve kazada yaralanan 6 yaşındaki çocuğunu Farabi devlet Hastanesi’ne götürdü. 

Bir iş yerine ait güvenlik kamerasından kaza yerinden kaçan aracın plakasını tespit eden polis, otomobilin kiralık olduğunu belirledi. Kiralama şirketinden sürücünün kimlik bilgilerine ulaşan polis, sürücüyü yakalamak için çalışma başlatırken, hastaneye kaldırılan 6 yaşındaki Muhammet Yusuf Usanmaz’ın durumunun kıritik olduğu ve Yoğun Bakım Ünitesi’nde tedavisinin devam ettiği öğrenildi.

 

Kazayı gören ve bebeği annesinden teslim alarak kendi evine götürerek burada eşine teslim eden oto tamircisi Bünyamin Tiritoğlu ise, kazanın meydana geldiği cadde üzerinde seyahat eden bazı araç sürücülerinin çok süratli gittiğini ve bu nedenle bazı ilgili kurumlara yola hız kesici bariyerlerin konması gerektiğini söylediklerini ancak bu güne kadar  olumlu bir cevap alamadıklarını kaydetti.

Kazayla ilgili açıklamalarda da bulunan Bünyamin Tiritoğlu, bir bebek arabasında olan diğeri ise yanında olan 2 çocuğuğla karşıya geçmek isteyen annenin, önce bebek arabasındaki çocuğunu karşıya bıraktığını, daha sonra ise diğer çocuğunu almak istediği sırada çocuğun birden yola fırladığını ve o sırada geçmekte olan bir otomobilin çocuğa çarptığını söyledi. Çarpmanın etkisiyle yaklaşık olarak 16-7 metre uzağa fırlayan çocuğa koşarak kucaklayan annenin hastaneye gitmeden önce diğer bebeği i kendisine teslim ettiğini belirterek, ‘’ Bebek arabasını dükkanıma bırakıp bebeği de hemen yakındaki evime götürerek eşime teslim ettim. Bir süre sonra karşımızdaki mezarlıklar müdürlüğünden bir görevli gelerek bebeği alıp hastaneye annesinin yanına götürdü’’ dedi.

Polis, konuyla ilgili olarak inceleme başlattı.