Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Lidere selam dur! 1-0

3.Lig 3.Grup'ta haftanın maçında sahasında aynı puanlı rakibi Nazilli Belediyespor'u ağırlayan temsilcimiz Darıca Gençlerbirliği, Emre Pehlivan'ın attığı golle devirdi. Bu skorla puanını 18'e çıkaran Sarı–Yeşilliler, zirvenin tek başına sahibi oldu.

Lidere selam dur! 1-0
13 Ekim 2019 - 18:10
3.Lig 3.Grup'ta haftanın maçı Darıca 15 Temmuz Şehir Stadı'nda oynandı. Ekibimiz Darıca Gençlerbirliği, aynı puanlı rakibi Nazilli Belediyespor'u ağırladı. Maça iyi başlayan ekibimiz, bulduğu fırsatlardan yararlanamadı. İlk yarı 0-0 sona erdi. İkinci yarıda daha farklı bir futbol oynayarak, rakibini boğan Darıca Gençlerbirliği, 57.dakikada Emre Alan ile penaltı kazandı. Topun başına geçen Emre Pehlivan, topu ağlara gönderdi. 1-0. Bu golden sonra da ataklarını sıklaştıran temsilcimiz, bulduğu pozisyonları değerlendiremedi ve maçı 1-0 kazandı
 
MAÇTAN SONRA ASKER SELAMI!
Maça geçtiğimiz hafta vefat eden Darıca G.B'nin vefakar taraftarlarından Ercan Ertekin pankartıyla çıkan Darıca Gençlerbirliği Futbol takımını taraftarlar ayakta alkışladı. Ayrıca maçta sık sık ''Şehitler Ölmez, Vatan Bölünmez'' sloganları atıldı. Galibiyetten sonra futbolcular, asker selamı verdi.
 
DARICA AİLESİ TAM KADRO MAÇTA!
Haftabaşı tüm Darıca halkını ve protokolünü bu önemli maça davet eden Darıca Gençlerbirliği Başkanı Arif Gülen'in bu çağrısı yankı buldu. Maçı Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, Darıca Emniyet Müdürü Turhan Aksoy, Darıca Belediye Başkan Yardımcısı Abdüllatif Özkan, Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Ufuk Acay, CHP Darıca İlçe Başkanı Gürel Yıldırım, MHP Darıca İlçe Başkanı Adem Emre Aygün, Darıca Gençlerbirliği'nde geçmiş dönemlerde başkanlık yapan Abdullah Örs ve eski yöneticiler, Darıca İlçe Spor Müdürü Hikmet Tatoğlu, Darıca Gençlerbirliğş Başkan Yardımcısı Eren Ertuğrul Işık, dernek başkanları, STK Temsilcileri ve çok sayıda taraftar takip etti.