Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıca'daki festivale yakışmadı

Başlık sizi aldatmasın…

Darıca'daki festivale yakışmadı
21 Temmuz 2017 - 20:02

Başlık sizi aldatmasın…

Darıca’daki Şehirler ve Kültürler Kaynaşmasını düzenleyen Darıca Belediyesi’nin bu yazıyla bir alâkası yok…

 

Dün akşam, Rzeliler Derneği’nin gecesiydi… 

Sadece Rizeliler değil, hemen hemen tüm Karadenizliler horona durmak için ufak ufak antremanlar yapıp havaya girmek isterlerken, her akşam olduğu gibi dernek başkanı, Belediye Başkanı ve Kaymakam da ilk sahneyi alarak festivalin güzelliklerinden bahsettiler. 

Tabii Rizeliler Deneği’nin gecesi olduğu için Rize’yi bahsedip, o bölgeyi anlatmak olmazdı… 

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’da, nasıl ki önceki gün Siirt’i anlattıysa, dün de Rize’yi anlattı… 

Buraya kadar herşey normal….

Sonra klasiklerden olan, plaket törenine geçildi…

Sıra, o gecenin sahibi Rizeliler’in dernek başkanı ve yönetimindeydi…

 

Öncelikli olarak ve de hakkı olarak Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, verdiği emeklerinden dolayı Teşekkür’ü hak etti ve Rizeliler Derneğince plaketle onurlandırıldı… Sonra Kaymakam Ömer Karaman… Sonra da Emniyet Müdürü Hasan Aydoğan…

Buraya kadar sıkıntı yok, helâli hoş olsun….

 

Gelelim zurnanın ‘Zırt’’ dediği yereeeee !..

Ak Parti Gebze İlçe Başkanı Hasan Soba, Ak Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, Ak Parti Çayırova İlçe Başkanı Zafer Kılıç ve Ak Parti Dilovası İlçe Başkanı Osman Akbulut, o gecenin düzenlenmesi için ne kadar katkı sunmuşlardı ki teşekkür plaketi ile onurlandırıldılar?

Diyelim ki, beyefendiler o geceye teşrif buyurdukları için yönetimde böyle bir düşünce hasıl oldu ve bu nedenle plaketle onurlandırıldılar…

Pekiiii…. Geceye davet edilen ve üstelik protokolde de yer verilen CHP Darıca ilçe Başkanı Yakup Törk, yalı kazığı olduğu için mi bu şerefe nail olamadı?

Ya da, orada bulunan, tüm Rizeliler veya Rizeli olmadığı halde şenlik için icabet edenlerin hepsinin tamamı Ak Partili’miydi, bu şenlik sadece Ak Partililer’in şenliği miydi?

 

Her şeyden habersiz, eğlencenin doruğuna çıkan Rizeliler, kusursuz bir etkinlikten yüzlerinin akıyla çıktıklarını düşünüp, sırayla Dernek Başkanı İsmail Kurt’u tebrik ederken, bu duruma içerleyen CHP Darıca İlçe Başkanı Yakup Törk, boynundaki Rize Spor atkısıyla çoktan alanı terk etmişti bile….

 

Severdiniz veya sevmezsiniz ama, Yakup Törk’e ve CHP’lilere çok ayıp edildi…

Benden söylemesi…