Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Başhekim Yaşar için imza topluyorlar!

Darıcalı vatandaşlar, Darıca Farabi Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Hikmet Yaşar için imza topluyorlar. 4 günde toplam bin 263 imzanın toplandığı kampanyada Başhekim Yaşar’ın Darıca Farabi Devlet Hastanesi’nin Eğitim ve Araştırma Hastanesi olmasından sonra da Darıca’da kalması isteniyor.

Başhekim Yaşar için imza topluyorlar!
06 Haziran 2017 - 17:35
Ak Parti Darıca ilçe Gençlik Kolları Başkanı Cüneyt Şentürk tarafından başlatılan kampanyada 4 günde toplam bin 263 imzanın toplandığını ifade eden Başkan Şentürk, ‘’ Her fırsatta Darıcalı olduğumuzu bizlere anlatan yufka yürekli ve bir o kadar da bilgili bir başhekimimiz var. Unutulmasın ki Sağlık Bakanlığımızın verilerine göre %98 Hasta Memnuniyeti almış bir hastaneden ve Başhekiminden bahsediyoruz. Odasının kapıları herkese her zaman açık, böyle bir insanı ben şahsım Cüneyt Şentürk olarak kaybetmek istemiyorum. Bir akşam kendisiyle sohbet ederken, mesleğini yapmak istediğini ve Kartal Eğitim Araştırmada Doktor olarak mesleğine devam etmek istediğini duydum. Hikmet abimizi Darıca’da tutmak için ne yapabilirim diye düşündüm ve aklıma imza toplamak geldi, ben bunu AK Parti gençlik kolları başkanı olarak değil, vatandaş olarak yapıyorum. Kendisi Darıca için büyük şans ve mutlaka Darıca’da kalmalı.

 
4 GÜNDE BİN 263 İMZA TOPLANDI
‘’4 gün içinde gerek iş yerimin bulunduğu Darıca Park AVM de gerek tüm mahalle gençlik kollarımızda gerekse hastane personelleri ve hastalarımızı bizzat gezerek 4 günde bin 263 imza topladık. Ve toplamaya da devam ediyoruz, bu ciddi bir rakam. İnsanlara söylediğimizde tereddütsüz imza atıyorlar. Gençlik kollarında ki kardeşlerimde bana çok destek oldu, ilçe başkanımız Muzaffer Bıyık ile de konuyu istişare ettim o da çok faydalı olacağını düşünerek destek verdi. İnşallah bu çabamız, Darıca'nın sevilen Farabi Devlet Hastanesi başhekimi Op.Dr.Hikmet Yaşar'ı ilçemizde tutmak adına faydalı olur. Darıcalı olan, ilçemizin önemli bir insanını ben burada görmeye devam etmek istiyorum. Kendisine de sevgi ve saygılarımı iletiyorum’’ dedi