Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Vali Aksoy; İnşallah Darıca GB 2.lige çıkacak!

Kocaeli’ye yeni atanan Vali Hüseyin Aksoy’a dün Darıca GB Onursal Başkanı ve Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ile Darıca GB Başkanı Mustafa Öztürk tarafından 41 numaralı Darıca GB forması hediye edildi.

Vali Aksoy; İnşallah Darıca GB 2.lige çıkacak!
06 Temmuz 2017 - 11:38
Spora ve futbola düşkünlüğü ile bilinen Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy, dün Darıca GB heyetini makamında ağırladı. Darıca Kaymakamı Ömer Karaman, Darıca GB Onursal Başkanı ve Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ile Darıca GB Başkanı Mustafa Öztürk, dün Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy’u ziyaret ederek, 3.Ligde mücadele eden temsilcimiz Darıca GB’nin formasını takdim etti. Vali Aksoy’un spora ve futbola olan ilgisinin büyük olduğunu belirten Darıca GB Başkanı Mustafa Öztürk, ‘’Sayın valimizi ziyaret ederek, Darıca GB camiasının hedeflerini anlattık. Kendisi spora gayet ilgili birisi. Valimizin de destekleriyle bu sene 3.ligde şampiyon olmayı hedefliyoruz’’ dedi. 
Kocaeli Valisi Hüseyin Aksoy ise yaptığı açıklamada ‘’Geçen sezon oynadığınız Diyarbekirspor play-off maçlarını takip ettim. Bu sezon inşallah şampiyon olup, Darıca GB’yi 2.ligde görmek isteriz’’ dedi. Yapılan konuşmaların ardından Darıca GB heyeti, Vali Aksoy’a adı ve soyadının bulunduğu 41 numaralı Darıca GB forması hediye ettiler.