Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

CHP'nin birden fazla adayı var

Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanı Yalçın Kuşkan, aday adaylık süreçleri devam ederken hemen hemen her ilçeden birden fazla aday olduğunu açıkladı

CHP'nin birden fazla adayı var
22 Temmuz 2013 - 10:51
 Belediye başkan aday adayı olmak isteyen partililerin istifasının ardından yoğun bir çalışma temposuna giren CHP'de adaylık başvuruları son hızıyla sürüyor. CHP il Başkanı Yalçın Kuşkan gelinen süreçle ilgili olarak "Tüzüğümüz gereğimiz il teşkilatına sadece Büyükşehir Belediye Başkan aday adayları bize müracaat ediyorlar. Şuana kadar Prof. Ali Akdemir başvurasunu yaptı" dedi.
 
BİRDEN FAZLA ADAY VAR 
Kuşkan, genelde her ilçede birden fazla aday olduğunu belirterek "Aday adayı olmak isteyen bir iki kişi daha var. Ama bu isimler kendi isimlerini denklare etmelidir. Sonrasında bizde ona göre gerekli organizasyonu yaparız. Onun dışında ilçe belediye başkan adaylıkları ile ilgili başvurular ilçe teşkilatlarına yapılıyor. Bir iki ilçemizin dışında her ilçemizde birden fazla aday adayımız var" diye konuştu. 
 
DİĞER SÜREÇ BAŞLAYACAK
Partideki görevlerinden istifa edenlerle ilgili sürecin 31  Temmuz'da sone ereceğini söyleyen Kuşkan "Bu süreç herkesin bildiği gibi 31 Temmuz'da sona erecek. Bu süreç bittikten sonra bu seferde partimizin dışında aday adayı olmak isteyenler için başvuru sürecimiz başlayacak. Diğer ilçelerimizden henüz sayı almadık ama 31 Temmuz'dan sonra bu sayı çalışmalarına başlayacağız" şeklinde konuştu.