Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Kazalar olmasın diye yolu kapattılar

Abdi İpekçi Mahallesi Ethembey caddesi üzerinde geçtiğimiz pazar gecesi meydana gelen motosiklet kazası sonrası, yeteri kadar önlem alınmamasını protesto eden bir gurup mahalle sakinii, dün gece yolu araç trafiğine kapattı.

Kazalar olmasın diye yolu kapattılar
06 Kasım 2018 - 13:55

Abdi İpekçi Mahallesi, Ethembey ile Battalgazi Caddesi’nin kesiştiği kavşakta geçtiğimiz pazar gecesi meydana gelen kazada bir otomobil ile motosiklet çarpışmış ve motosiklet üzerinde bulunan 2 genç yaralanarak tedavi altına alınmıştı.

Aynı yerde bu güne kadar meydana gelen kazalara tepki göstererek dün gece yolu araç trafiğine kapatan mahalle sakinlerinden yaklaşık 50 kişi, yetkililerden önlem almaları konusunda yardımcı olmasını istediler.

Ölümlü ve yaralamalı kazaların önüne geçilmesi için tepki gösteren grup, aynı yerde defalarca yaralamalı ve ölümlü kazalara şahit olduklarını ve bu konuyu ilgillilere bildirmelerine rağmen sonuç alamadıklarını kaydettiler.

Kavşağın oldukça tehlikeli olduğuna dikkat çeken mahalle sakinleri, burada alınacak sinyalizasyon sistemi veya hız kesici tümseklerin kazaları önleme noktasında çözüm olacağını belirterek, ‘’ Burada yaşayan mahalle sakini ve esnaf olarak artık ‘Yeter!’ diyoruz. Hergün kaza olacak diye tedirg,in lik içinde yaşamaktayız, bir fren sesi dahi yüreğimizi ağzımıza getiriyor. Bu nedenle psikolojimiz bozuldu, huzurumuz kalmadı. Pazar günü de pırıl pırıl 2 gencimiz buradaki kazada az kalsın ölüyordu. bunun hesabını kimden soracağız. Yeter artık, yetkililer buraya kalıcı çözüm geti,rsinler’’ şeklinde tepkilerini dile getirdiler.