Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

AK Parti'de liste tamam

AK Parti Kocaeli İl Başkanı Mehmet Ellibeş, il yönetim kurulu üyeliği için ilçe teşkilatlarından gönderilen isimler arasında titiz bir seçim yapılarak, 49 kişilik il yönetim kurulu listesini hazırladığını söyledi.

AK Parti'de liste tamam
10 Haziran 2019 - 19:59
 
3 Mayıs tarihinde AK Parti İl Başkanı Abdullah Eryarsoy’un istifa etmesinin ardından il başkanlığı görevine 24 Mayıs tarihinde atanan Mehmet Ellibeş, ilçe başkanları ve görevden alınan il yönetim kurulu üyeleriyle yaptığı istişarenin ardından 49 kişiden oluşan il yönetim kurulu üye listesini tamamladı. Özgür Kocaeli Gazetesine konuşan Ellibeş, “Liste hazır. Yönetimi daha erken açıklayacaktım ancak araya bayram girince gecikti. Listeyi hafta sonu genel merkeze götüreceğim. Hafta başında da açıklanır” dedi. 
 
KİŞİLERE TAKILMADIM 
Teşkilatın her kademesiyle buluşmada Ramazan Bayramı tatilinin önemli bir fırsat olduğunu dile getiren Ellibeş, “Göreve getirildiğimden bu yana acele etmedim. Kusursuz bir şekilde istişareler yaptım. İl yönetimine girebilmek için çalışabilecek, vakit ayırabilecek isimler üzerinde durdum. Kişilere asla takılmadım. Partiyi kucaklayacak ve ileriye taşıyacak bir yönetim kurulu için ince elleyip sık dokumak gerekirdi. Bunu yaptım. Tüm teşkilatı birleştirdiğime inanıyorum. Bu bütünlüğü il iftarımızda da ortaya koyduk” ifadesini kullandı. 
 
DARGINLIK İSTEMİYORUM 
Ellibeş, kendisiyle birlikte 50 kişilik il yönetim kurulu üye listesinin hafta başında açıklanacağını belirterek, “49 kişilik yönetim kurulu listesi için titiz bir çaba ortaya koyduk. Listeyi elbette ki tek başıma oluşturmadım. Tüm teşkilatı kucaklayacak bir yönetim ortaya koyduk. Yeni yönetimin tüm teşkilatları kucaklayarak partiyi ileriye taşıyacak bir yapıya sahip olması koşulunu öne sürdüm. Öyle de oldu. AK Parti’de dargınlık istemiyorum. Biz tüm teşkilatlarımızla uyumlu olacak bir çalışma yapacağız. Tüm teşkilatı kucaklayacak bir liste olduğuna inanıyorum. Liste açıklandığında da kimse gönül koymasın. Ak Parti’de dargınlık dönemi bitmiştir” ifadelerini kullandı.