Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Sarıbay; "Herkese hitap eden bir kurultay"

CHP Kocaeli Örgütü, İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay başta olmak üzere, il yöneticileri, ilçe başkanları, ilçe yöneticileri, kadın ve gençlik kolları ve çok sayıda partili ile Çanakkale Eceabat Kocadere Kamp Alanında gerçekleşen Adalet Kurultayına yoğun bir katılım gösterdi.

Sarıbay; "Herkese hitap eden bir kurultay"
29 Ağustos 2017 - 10:28
CHP Kocaeli Milletvekili Tahsin Tarhan alandaki organizasyonun başında yer alırken, CHP Kocaeli Milletvekilleri Haydar Akar ve Av. Fatma Kaplan Hürriyet de çeşitli çalıştaylar da görev aldı.  26-29 Ağustos tarihleri arasında gerçekleştirilen Adalet Kurultayı hakkında açıklama yapan CHP İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay, “Adalet Kurultayı çok içerikli ve herkese hitap eden bir kurultay oluyor “ dedi. 
ALANDA COŞKULU BİR KALABALIK VAR 
Çanakkale’nin Eceabat İlçesi Kocadere Kamp Alanında gerçekleşen Adalet Kurultayında coşkulu bir kalabalık var diyen CHP İl Başkanı Av. Cengiz Sarıbay, “Genel başkanımızın muhteşem bir açılış konuşması Adalet Kurultayı başladı. Alanda coşkulu bir kalabalık var. Oldukça içerikli ve herkese hitap eden bir kurultay olduğunu düşünüyorum. Burada çok çeşitli seksiyonlarda, çok çeşitli bölümlerde partili olmayan, akademisyenler, STK temsilcileri konuşuyorlar. Aşağı yukarı aynı anda 20 ayrı gurup çalıştaylar yapıyor, paneller ve forumlar gerçekleşiyor “ dedi. 
ÇEŞİTLİ KAMPANYALAR VAR 
Alanda çeşitli kampanyaların olduğunu dile getiren Sarıbay, “Alanda, kurultaya katılanların düşüncelerini yazacağı bir imza kampanyası ve Adalet için bir tuğla da sen koy kampanyası var. Ayrıca beni çok etkileyen hafızamızı tazeleyelim adında Hafıza Sokağı bölümü var. Burada 1977 taksim olaylarından başlayarak 68 kuşağında benim de öğrencilik dönemime denk geliyor, bugüne kadar öldürülen hala failleri meçhul olan kişilerin fotoğrafları var. Gezerken oldukça duygusal anlar yaşıyorsunuz “diye konuştu. 
BU ÇALIŞMALAR SEMERESİNİ VERECEK 
Oldukça güzel bir çalışma yapıldığının altını özellikle çizen Sarıbay, “Bu kadar güzel bir çalışma, bu kadar güzel bir organizasyon inşallah böyle devam eder. Alanda hiçbir siyasi amblem, siyasi bir içerik, parti bayrağı yada parti rozeti yok. Sadece bu işe gönül veren Adalet isteyen, Türkiye’de Adaletin birleşmesini sağlayan sade vatandaşlarımız var. Organizasyon süper. Her türlü ihtiyaç gideriliyor. Gerekli olan her şey var. Böyle bir organizasyon yapan parti yöneticilerimi gönülden kutluyorum. İnşallah bu çalışmalar semeresini verecek ve Türkiye’de CHP iktidar olacaktır “ ifadelerini kullandı.