Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Feniş Köprüsü çökmek üzere!

D-100 Karayolu üzerinde Feniş Alüminyum A.Ş. Önünde bulunan üst geçidin demir aksamları ve merdivenleri, uzun yıllardan bu yana süregelen bakımsızlık ve ilgisizlik nedeniyle kazaya davetiye çıkartıyor!

Feniş Köprüsü çökmek üzere!
18 Ocak 2013 - 08:52
 D-100 Karayolu üzerinde yayaların karşıdan karşıya geçmesi için uzun yıllar önce yaptırılan ve Feniş Köprüsü olarak bilinen üstgeçit, bakımsızlık ve ilgisizlik nedeniyle olası kazalara davetiye çıkartıyor.
B ir ayağı Darıca Osmangazi girişi, diğer ayağı ise Gebze Beylikbağı yan yolunda bulunan Feniş Köprüsü’nün bazı demir aksamları çürürken, merdiven basamaklarındaki betonlarında yer yer dökülerek kullanılamaz hale geldiği tespit edildi.
Her gün binlerce vatandaşın  gelip geçtiği üst geçitteki kimi  basamak betonları dökülmüş haldeyken burada açılan büyük delikler kazalara davetiye çıkarmaya devam ediyor!..
Uzun yıllardan bu yana ilgisizlik ve bakımsızlık nedeniyle neredeyse çökmek üzere olan köprüyü kullanan vatandaşlarla birlikte D-100 Karayolu’nun Ankara ve İstanbul istikametinde seyahat eden araç sürücüleri ile yolcularının da canlarını hiçe sayan bu vurdumduymazlığa neden göz yumulduğu henüz bilinmiyor!... Hergün burayı kullanan ve kendi imkanlarıyla önlem alan vatandaşlar, merdivenlerde oluşan koca koca deliklerin olduğu yere dikkat çekmek için çareyi buraya Trafik Uyarı Honisi koymakla bulmuş!.. Önlem alınmadığı taktirde can ve mal kayıplarının yaşanması muhtemel olan Feniş Köprüsü’nün bu içler acısı durumunun ne zaman sona ereceği de merak ediliyor!..