Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Bıyık, sokak sokak geziyor

AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, seçime son bir hafta kala tempoyu iyice arttırdı. Bayramda da boş durmayan ve Darıca’yı sokak sokak gezen İlçe Başkanı Bıyık, son güne kadar vitesi daha da yükseltecek.

Bıyık, sokak sokak geziyor
18 Haziran 2018 - 19:30
24 Haziran seçimleri için artık geri sayım başlarken AK Parti Darıca İlçe Başkanı Muzaffer Bıyık, da tempoyu arttırdı. Seçime bir hafta kala vitesi yükselten İlçe Başkanı Bıyık, Darıca’da adım atmadık yer bırakmıyor. Darıca’yı mahalle mahalle, sokak sokak gezen İlçe Başkanı Bıyık, Ramazan Bayramı’nda da bu tempoyu devam ettirdi. Darıcalılarla sürekli iç içe olan İlçe Başkanı Bıyık, partisinin broşürlerini kapı kapı dağıtarak vatandaşlardan AK Parti’ye destek istiyor.
SEÇİME KADAR UYKU YOK
Artık seçim için son haftaya girildiğini ve geri sayımın başladığını ifade eden İlçe Başkanı Bıyık, teşkilatlara da talimat vererek çalışmaların hızlanmasını istedi. “Seçime kadar uyumak yok” diyen İlçe Başkanı Bıyık, 24 Haziran seçimlerinin önemini vurgulayarak bütün partililerinden fedakarlık istedi. 24 Haziran seçimlerinin çok önemli olduğunu kaydeden İlçe Başkanı Bıyık, emeklerinin karşılığını aldıklarında 24 Haziran’da ikinci bayramı yaşayacaklarını söyledi.