Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Karabacak ilk kez konuştu

3’ncü Lig 1’nci Grup’ta bu sezona da şampiyonluk iddiası ile başlayan ancak hayal kırıklığı yaşayan temsilcimiz Darıca Gençler Birliği’nde 30 Mayıs Cumartesi günü gerçekleşecek olan ancak 6 Haziran Cumartesi gününe sarkacağı sanılan kongre öncesi belirsizlik sürüyor.

Karabacak ilk kez konuştu
28 Mayıs 2015 - 09:33

 Sezon ortasında gerçekleşen kongrede geçici süreyle başkanlık görevini üstlendiğini deklare eden ve sezonun tamamlanması ile birlikte takımı kongreye taşıyan Özcan Dal yeniden aday değil.

AKBAŞOĞLU: ADAY DEĞİLİM

Darıca Gençler Birliği’nin kongresinde başkanlığa yeniden aday olması beklenen isimlerden Halil Akbaşoğlu ise yaşının ve vaktinin müsait olmadığı gerekçesiyle kesin bir dille başkanlığa aday olmayacağını kaydetti. Akbaşoğlu’na bu kararında Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’ın kulüpten desteğini çektiğine dair kararının etkili olup olmadığını sorduk. Akbaşoğlu, “Tabi ki kamuoyunun yeniden benim başkanlığa aday olmam yönünde bir beklentisi vardı ancak kesinlikle aday değilim. Belediye başkanımız Şükrü Karabacak’ın kulübe artık destek olmayacağına dair söylemi ise doğrudur. Bu yaklaşımına herhangi bir yorumum yok” dedi.

KARABACAK PAYLAŞIMINDAN SONRA İLK KEZ KONUŞTU

Darıca Belediye Başkanı ve Darıca Gençler Birliği Onursal Başkanı Şükrü Karabacak ise söz konusu çıkışına dair gerekçelerini anlattı. Başkan Karabacak, 30 Mayıs’tan 6 Haziran’a ertelenmesine kesin gözüyle bakılan kongre öncesi şimdiye kadar kimsenin başkanlığa adaylığını ilan etmemesini üzüntüyle gözlemlediğini ima edip, “Ben o açıklamayı Darıca’nın profesyonel bir kulübe ihtiyacının olup olmadığının açığa çıkması için yaptım. Şayet Darıca’nın profesyonel futbol liglerinde bir temsilcisi olması gerektiği düşünülüyorsa Darıca camiasından bir aday çıkacaktır” dedi.

BELEDİYE DESTEKLEDİKTEN SONRA HERKES BAŞKANLIK YAPAR

Başkan Karabacak, “Başkan adayı çıkacak olursa destekler misiniz?” şeklindeki sorumuzu ise, “Şahsımda belediye başkanı destekledikten sonra aday çıkmasının önemi yok. Belediye desteğini arkasına aldıktan sonra herkes kulüp başkanlığını yapar. Biz yıllardır kulübün etrafında yer alan yöneticiler, destekçiler ve teknik kadro olarak başarısız olduk ve bir üst lige takımı çıkartamadık. O açıklama ile aynı zamanda başkalarının da önünü açmış olduk” dedi. Şükrü Karabacak olumsuz görünüme rağmen kongreye kadar başkanlığa aday olanların çıkacağını umduğunu ima etti.