Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Özel Bilge'den Meslek Yüksek Okulu atağı!

Darıca'da bulunan Özel Bilge Okulları yönetimi, dün bölgemizde görev yapan basın mensuplarıyla buluştu.

Özel Bilge'den Meslek Yüksek Okulu atağı!
16 Şubat 2017 - 12:39
Özel Bilge Okulları Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kurt, gazetecilere yaptığı açıklamada, ''Gelecek sene vakfımızı kuruyoruz. Önümüzdeki  bir kaç yıl içerisindeki hedefimiz Meslek Yüksek Okulu kurmak. Darıca çok özel bir bölge. Bu bölgedeki okulların en çok tercih edilen  ve en iyi okulların başında geliyoruz. Derdimiz, ülkemize faydalı bir nesil yetiştirmek'' dedi.
Darıca Piri Reis Mahallesi'nde bulunan Özel Bilge Okulları, dün gazetecileri okullarında ağırladı. Toplantıya Özel Bilge Okulları Kurucusu İsmail Kurt ve eşi Canan Kurt, Okul Koordinatörü Türker Gedik, Anadolu Lisesi Müdürü Gürbüz Okta, Ortaokul ve İlkokul Müdürü Nuray Bora, Anaokulu Müdürü Seçil Seydioğlu, İdari İşler Sorumlusu Hızır Bilgin katıldı. Toplantıda konuşan Yönetim Kurulu Başkanı İsmail Kurt, '' Geleceğe emin adımlarla,  olduğu sorumlulukları taşıyan, ülkesine sevdalı ve faydalı bir nesil yetiştirme derdindeyiz.  1000'e yakın öğrencimiz var. sadece bölgemizden değil, İstanbul ilçelerinden de veliler bizi tercih ediyor. Gelecek sene vakfımızı kuruyoruz. Önümüzdeki  bir kaç yıl içerisindeki hedefimiz Meslek Yüksek Okulu kurmak. Darıca bizim için çok özel bir bölge. '' dedi.
 
GEDİK: TEK RAKİBİMİZ KENDİMİZ
Genel Koordinatör Türker Gedik ise yaptığı açıklamada ''Bütün sınıflarımızda akıllı tahtalar var. Son teknoloji donanımlı sınıflarımız var. Teknolojiyi yakınen takip ediyoruz. Bilge Akademi de zorunlu etüt derslerimiz uygulanıyor. Danışman öğretmenimiz var. Çok dilli eğitim veriyoruz. Anasınıfından Almanca ve İngilizce eğitimlerimiz başlayıp, lise döneminde de öğrencilerimizin bu iki dili gelişiyor.Bizim tek Rakibimiz kendimiz. Herzaman diğer okullarla kurumsal İşbirliğine hazırız. GTÜ ile bir ortak çalışma başlattık. GTÜ'nün olağanüstü imkanlarından faydalanıyoruz. Kendimizi sürekli geliştiryoruz'' dedi.