Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Bu şehir, şampiyonluğu hakediyor!

Darıca Gençlerbirliği için her zaman elini taşın altına koyan ve Darıca GB tarihinin en uzun soluklu yöneticilerinden biri olan Abdullah Örs, gazetemize çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Bu şehir, şampiyonluğu hakediyor!
22 Şubat 2017 - 09:03
Darıca GB'de geçmişte Futbol Şube Sorumlusu, Başkan Yardımcısı ve Kulüp Başkanlığı gibi önemli görevlerde bulunan ve bu sene de Başkan Yardımcılığı görevini üstlenen Abdullah Örs, iş hayatından ayırdığı kısmının tamamını Sarı - Yeşilli kulüp için harcıyor. Yıllardır Darıca GB'nin başarısı için en az futbolcular kadar ter döken Örs, bu sene şampiyonluğa inanan isimlerin başında geliyor. Darıca GB'nin bu sene şampiyon olacağını ifade eden Örs, Darıca GB Dergisi'ne çarpıcı açıklamalarda bulundu.
 
ŞÜKRÜ BAŞKANIMIZIN EMEĞİ BÜYÜK!
Darıca GB Başkan Yardımcısı Abdullah Örs yaptığı açıklamada, ''Darıca GB ailesi olarak bu sene herşeye daha da kenetlenmiş durumdayız. Başkanları, yönetimi, taraftarı ve Darıca halkı olarak bu şampiyonluğu çok istiyoruz. Darıca Belediye Başkanımız Şükrü Karabacak'ın bu takım üzerinde emeği çok ama çok büyük. Her zaman bizim yanımızda olan Şükrü Başkan gibi bir başkan arkamızda olduğu sürece biz her zaman başarıyı ana hedef olarak belirleriz. 2008 yılında Şampiyon olduğumuz seneyi gerçekten unutamıyorum. Benim için çok ama çok özel bir seneydi''
 
MUSTAFA ÖZTÜRK KARDEŞİM GİBİ
''Darıca GB Başkanımız Mustafa Öztürk, benim kardeşim gibi. Daima, kendisinin yanındayım. Bu sene gerçekten Darıca GB için gecesini-gündüzünü ortaya koydu. Yönetimdeki isimler, futbolcular ve taraftarlar olarak hepimiz Darıca ailesiyiz. İyi günde, kötü günde daima beraberiz. Bu sene şampiyon olmayı çok istiyoruz''
 
ŞAMPİYON OLACAĞIZ
''Afyon ile ciddi bir yarışın içine girdik. Gruptaki en büyük rakibimiz Afyon. Ama bizim takımımız, bu ligin üstünde bir takım. Şanssız puan kayıpları yaşadık. Bu puan kayıplarından ders çıkardık. Hocamız Galip Gündoğdu ve teknik heyete güvenimiz tam. Darıca halkı bizim yanımızda olmaya devam etsin. Biz şampiyon olacağız. Bu şehir, bu takım, bu halk bunu hakediyor'' dedi.