Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

küçük kızı taciz etti, linçten polis kurtardı

Darıca'da evli ve 2 çocuk sahibi 52 yaşındaki H.K., iddiaya göre kendisine ait dükkan içerisinde 12 yaşındaki T.A. isimli bir kız çocuğuna cinsel tacizde bulundu. Küçük çocuk, yaşadıklarını ailesine anlatınca, olay kısa zamanda duyuldu. Durumdan haberdar olan 40-50 kişilik bir grup mahalleli, dükkanı basarak H.K’yı linç etmek istedi. Olay yerine gelen polis, zanlıyı vatandaşların elinden zorlukla alırken, dükkanın camları kırıldı.

küçük kızı taciz etti, linçten polis kurtardı
03 Kasım 2017 - 14:04

Darıca Bağlarbaşı Mahallesi'nde işyeri sahibi H.K., dün öğleden sonra kaldırımda bekleyen ve daha önceden tanıdığı ileri sürülen 12 yaşındaki kız çocuğu T.A’yı iddiaya göre içeriye çağırdı. Yine iddiaya göre H.K., kucağına alarak içeriye aldığı küçük kızı burada da kucağında tutarak sigara içme teklifinde bulundu. 

Bir süre sonra H.K.’nın elinden kurtularak evine giden T.A., , yaşadıklarını akşam üzeri ailesine anlatırken, aile H.K’ya ait işyerine giderek burada tartıştı. Kısa sürede duyulan haber üzerine zanlının dükkanına gelen 40-50 kişilik mahalleli bir gurup, H.K.’yı linç etmek istedi. Haber verilmesi üzerine kısa sürede olay yerine gelen polis, zanlıyı kalabalık gurubun elinden alarak dükkanından çıkardı, yaşanan arbedede H.K.’ya ait işyerinin camları kırıldı.

12 yaşındaki kız çocuğunu taciz ettiği iddiasıyla polis tarafından dün akşam saatlerinde göz altına alınan ve geceyi karakolda geçiren zanlı, yapılan sorgulamanın ardından bugün çıkarıldığı savcılık tarafından tutuklanma talebiyle hakim karşısına çıkarıldı.

Mahkeme, H.K’ya 45 gün ev hapsi verirken ayağına elektronik kelepçe takılmasını istedi.