Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıca G.B'nin vebali üzerinize yapışmadan cevap verin

Karşılıksız ve şartsız olarak, karda kışta takımına destek veren ve hiç bir şekilde beklentisi olmayan gariban taraftarın ''Ah''ı ağır olur !. ..

Darıca G.B'nin vebali üzerinize yapışmadan cevap verin
11 Şubat 2019 - 11:58


Darıca Gençlerbirliği Kulübü, geçtiğimiz sezon şampiyon oldu…

Bir sevinç, bir sevinç ki sormayın gitsin…

Şampiyonluk Kupası elden ele dolaşırken, bir şeylerin ters gittiği az sonra anlaşılacaktı !..

Zira, kulüp önce A.Ş.’ye çevrilecek, sonra da kendi kaynaklarını yaratarak, bir elin parmak sayısı kadar olan vefakâr işadamlarının üzerindeki bu kambur sözde bir şekilde atılacak, yok edilecekti…

Aslında kaynak falan da yoktu !..

Nerede o bolluk?

 

Sonra, Darıca Gençlerbirliği’nin  adı ve sarı yeşil olan renkleri kesinlikle değiştirilmeyeceğine dair düşülen şerhin ardından yapılan kongre ile Darıca Gençlerbirliği, Darıca Gençlerbirliği A.Ş. Adını aldı..

Buraya kadar sıkıntı yoktu …

Ama !..

Parasızlık gün yüzüne çıkınca kulübün tüm hisseleri satışa çıkarıldı !…

Nerden ve nasıl bulunduğu henüz belli dahi olmayan Azeri asıllı bir adam masanın karşı tarafına oturtularak pazarlıklar yapıldı.

Kaldı ki, bu pazarlıkta o masada kaç kişi ve o kişiler kimlerdi ? O da bilinmiyor !..

 

Uzatmayayım…

Kulüp varıyla yokuyla bu arkadaşa satıldı !..

Var olan, 1934 yılındaki kuruluşundan bu yana nice şampiyonluklar yaşatmış, Darıca’nın göz bebeği Darıca G.B. idi…

‘’Yok’’ olan ise paraydı.. Yoktu çünkü !..

 Azeri iş İnsanı Rauf İsmailyov, bugünki değeri en az 15 Milyon TL.. olan koskoca kulübü sadece ve sadece 1 Milyon 600 Bin TL. ödeyerek tüm haklarıyla birlikte satın aldı!.. 

İsmailyov’un heybesine koyarak  sırtına vurduğu kulüp, ne yazık ki oradan bir daha çıkamadı…

Elleri ve ayakları bağlı olarak sadece adıyla kalan Darıca Gençlerbirliği Kulubü’nün bu günki durumu için herkes bir şeyler söyledi.

Adı geçen, KASKF Başkanı Murat Aydın konuştu…

Adı geçen, kulübün eski başkanı Mücahit Vural da konuştu,

Adı geçen, kulübün Onursal başkanı Şükrü Karabacak konuşmadı !

Bu Azeri arkadaş ise burada bir basın toplantısı düzenleyip olan biteni anlatmak, kafalardaki sorulara cevap vermek yerine kaçtık ça kaçtı !..

 

Kafalardaki esas soru şu;

1. Bu kulübün, 6 Milyon civarında olduğu söylenen tüm borçları karşılığında satılmış ise, neden bu Azeri arkadaş sadece ve sadece 1 Milyon 600 Bin TL. Ödeyerek işin içinden çıkmaya çalıştı ?

 

2. Satış Sözleşmesi yapılırken, o sözleşmeye ‘’ Futbolcuların  ve TFF’ye ödenmesi gereken ücret de dahil, diğer borçların tamamının şu zamana kadar sıfırlanmaması  durumunda,  kulübe el konulup kaparo olarak verilen 1 Milyon 600 Bin TL.’nin de iadesi söz konusu olamaz’’ ibaresi konulmadı ?

 

3. Eğer söz konusu 1 Milyon 600 Bin TL . ise buradaki iş adamları zaten bu miktarı toplayabilirdi, o halde neden bu yola başvurulmadı ?

 

Kısacası geldiğimiz durum şu; 

Rauf İsmailyov denilen bu adam, demek ki beş parasızın biri, kulübü almak isteyen buradaki iş adamlarına ‘’illa da paramı verin !’’ diyormuş !..

‘’ ulan sana bunu taksit taksit ödeyelim’’ denildiği halde kulübü vermiyor, her defasında da ‘’İlla da param ‘’ diyerek ’’ I hıh !’’ cevabını veriyormuş !

Aldık başa belayı !..

 

Yine soruyorum; Kartopu gibi gittikçe büyüyen bu sorun, yarın çığ gibi üzerimize düşer ise sadece sorumlular değil, hepimizin altında kalacağı gün gibi aşikârken, o sözleşmeye neden ‘’ borcun tamamı ödenmediği taktirde sözleşme karşılıklı olarak fesh edilir !’’  İbaresi konulmadı ?

Bir arkadaş n’olur bunun cevabını bana versin. versin ki, milletin kafasındaki bazı sorular da cevaplanmış olsun. Aksi halde bu vebal, birinin veya birilerinin üzerine yapışıp kalacak bilesiniz !..