Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Hemşerileri Bıyık'ı bağrına bastı

Cumhur İttifakı AK Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık, hemşerileri olan Kastamonululara konuk oldu. Büyük bir sevgi gösterisiyle karşılanan Bıyık, projelerini anlatırken Kastamonulular ise sonuna kadar destek sözü verdiler.

Hemşerileri Bıyık'ı bağrına bastı
05 Mart 2019 - 08:42
Cumhur İttifakı AK Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık, dernek ziyaretlerine ara vermeden devam ediyor. Hafta sonu seçim çalışması için oldukça yoğun bir mesai harcayan Bıyık, kendi hemşerileri olan Kastamonulular Derneği’ni ziyaret etti. Hemşerileriyle çay sohbetinde bulunarak projelerini anlatan Bıyık, destek istedi.
 
SONUNA KADAR DESTEK SÖZÜ
Seçim beyannamesinde yer alan projeler hakkında bilgiler veren Bıyık, gönül belediyeciliği uygulayacağını belirterek “Sürekli halkın içinde olacağım. Makamda oturan belediye başkanı olmayacağım. Sürekli çarşıda pazarda vatandaşla iç içe olacağım. Hemşerilerimin ve Darıcalıların yüzünü yere eğdirecek işler içinde olmadan ne söz verdiysem yapacağım. Asla hayal satmayacağım” dedi. Kastamonulular dernek başkanı ve üyeleri de hemşerilerinin Darıca’da belediye başkan adayı olmasından dolayı mutlu ve gururlu olduklarını ifade ederek sonuna kadar destek olma sözü verdiler.