Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıca'da 23 Nisan coşkusu yaşandı!

Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık’ın talimatıyla TBMM’nin kuruluşunun 100. yılı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla özel olarak hazırlanan 23 Nisan Moral Otobüsü, Darıca sokaklarında şehir turu atarak çocukları doyasıya eğlendirdi.

Darıca'da 23 Nisan coşkusu yaşandı!
23 Nisan 2020 - 14:10
Darıca Belediyesi, TBMM’nin kuruluşunun 100. yılı ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle Darıcalı çocuklar için özel bir kutlama programı hazırladı. Koronavirüs tedbirleri nedeniyle evlerinde kalan vatandaşlar için sosyal mesafe kuralına dikkat edilerek organize edilen programla özellikle çocukların eğlenceli vakit geçirmeleri sağlandı. 
 
BAYRAKLARLA SÜSLENDİ
Üstü açık 23 Nisan Moral Otobüsü, çocuklar için balonlar ve bayraklarla süslenerek şehir turu attı. Çocuk bandosu ve maskotlar eşliğinde ana caddeler ve sokaklardan geçen otobüs, site ve apartman önlerinde de durarak çocukların sevdiği şarkıları seslendirdi. Çocuklara yönelik gösteriler de yapan çocuk bandosu ekipleri, Darıcalı çocuklara 23 Nisan’da unutulmaz bir gün yaşattı. Darıcalı vatandaşlar da çocuklarıyla birlikte pencere ve balkonlarına çıkıp bayrak sallayarak şarkılara eşlik ettiler.  Çocuklar da evlerinden şiirler ve şarkılar okuyarak doyasıya eğlendiler. 
 
BIYIK: “EN BÜYÜK BAYRAMIMIZ KUTLU OLSUN”
Darıca Belediye Başkanı Muzaffer Bıyık, 23 Nisan’da özel bir program yapmak istediklerini ifade ederek “Bu yıl 23 Nisan’ı koronavirüs salgını nedeniyle evlerimizde kutladığımız için içimiz biraz buruk. Bu nedenle çocuklarımızın yüzünü bir nebze de olsa güldürmek için onlara sürpriz hazırladık. 23 Nisan coşkusunu hep birlikte yaşamak için Moral Otobüsümüz çocuklar için yola çıktı. Şehir turu atan Moral Otobüsümüz, çocuk bandosu ve maskotlar eşliğinde 23 Nisan coşkusunu vatandaşlarımızın sokağına, evine götürüyor. 23 Nisan belki çocuk bayramı ama bizim en büyük bayramımız. Egemenliğin kayıtsız şartsız millette olduğunun ilanı olan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız ve Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin kuruluşunun 100. Yılı
bir kez daha kutlu olsun” şeklinde konuştu.