Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

TEM'de trafik adım adım ilerliyor

TEM Otoyolu'nda trafik çilesi başladı. Gebze-Körfez kavşağı ile Gebze-İzmit Doğu kavşağı arasında yapılacak çalışmalar sebebiyle bu güzergahta gece saat 03'ten itibaren 24 Temmuz'a kadar otoyol ulaşıma kapatıldı.İ

 TEM'de trafik adım adım ilerliyor
06 Mayıs 2014 - 09:09
İstanbul'dan Ankara yönüne giden sürücüler otoyolun Gebze Kavşağı'ndan D-100 Karayolu'na katılıyor. Otoyolu'un Gebze kesiminde trafik kilitlendi, trafik adım adım akıyor. Yaklaşık 30 kilometre ilerleyen sürücüler tekrar Körfez Kavşağı'ndan otoyola dahil oluyor. Ancak Gebze Kavşağı'ndan D-100 Karayolu'na katılımdan itibaren uzun kuyruklar oluştu. Trafik adeta adım adım ilerliyor. Bazı sürücüler, TEM Otoyolu'nun kapalı olmasındanhaberi olmazken, bazıları da yolun 81 gün kapatılmasına tepki gösterdi. Trafikte saatlerce bekledikten sonra D-100 Karayolu'na katılan sürücüler, "Bu halk bu çileyi hak etmiyor. 81 gün yol kapanır mı nasıl bir çiledir? Bu sıcakta bu yapılacak iş değil? Uyarı nerede yapılmış? Kimsenin haberi yok. Tamamen büyük bir saygısızlık. Daha önce bildirebilirlerdi. Köprüden itibaren uyarabilirlerdi. Bu zaten kurumlarımızın tamamen huyudur. 2 saatten 2 kilometre geldik. Daha ne kadar trafikte bekleyeceğiz Allah bilir." diyerek tepkilerini dile getirdi. Bu arada D-100 Karayolu'ndan trafikte yoğunluk gözleniyor. Öte yandan Kara yolları ekipleri de kapatılan yoldaki çalışmalarına belirlenen mevkilerde çalışmalarına başladı.
 
Kocaeli Valiliği'nden yapılan açıklamada, TEM’in Gebze Kavşağı ile Körfez Kavşağı arasındaki bölümünde üstyapı iyileştirilme çalışmaları yapılacağı, 81 gün sürmesi planlanan çalışmaların ‘24 saat esasına’ göre yürütüleceği, çalışmanın 24 Temmuz saat 17.00’de tamamlanacağı, onarımın yapılacağı güzergâhta TEM’e diğer bağlantı yollarının da kapatılacağı kaydedilmişti.