Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Törk; "Darıca'da iş imkanı sağlayacağız!"

CHP Darıca Belediye Başkan Adayı Yakup Törk, seçim çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Seçim çalışmaları kapsamında Darıca Narmanlılar Derneği’ni ziyaret eden Törk, “2 milyon TL yatırımla kuracağımız parke taşı üretim tesisinde Darıcalılara iş imkanı sağlayacağız” dedi.

Törk; "Darıca'da iş imkanı sağlayacağız!"
12 Mart 2019 - 09:28
CHP Darıca Belediye Başkan Adayı Yakup Törk hafta sonunu Darıca’da bulunan hemşehri derneklerini ziyaret ederek geçirdi. Erzurum Şenkayalılar Derneği, Gümüşhane Kelkitliler Derneği, Kars Benliahmet Köyü Derneği, Eskişehirliler Derneği, Oltular Derneği ve Narmanlılar Derneği’ni ziyaret eden Törk, dernek üyeleri tarafından coşku ile karşılandı. Gerçekleştirilen dernek ziyaretlerinde konuşan Törk konuşmasında şu ifadelere yer verdi; “ Çok büyüklerimiz bugün burada. Çok değerli Narmanlılar ve Erzumlulara en kalbi duygularımla selamlıyorum.  200 bin nüfusa ulaşmış Darıca’nın, Kocaeli’nin üçüncü büyük ilçesi olan Darıca’nın daha fazla yatırım alması gerektiğini, çocuğunu, gencini, kadınını, emeklisini, yaşlısını, engellisini daha çok dikkate alan ve bunlara proje yapıp bu kitleleri bu kentin hayatına katması gerektiğini düşünen bir belediye başkan adayıyım. Ben tam da sizler gibi yaşayan, bu kentin her alanında geçmişi olan, 14 mahallenin sorunlarını bilen bir kardeşinizim.
 
ENERJİMİ DARICA’YA HARCAYACAĞIM
Aday olduğum ilk gün parti rozetimi çıkararak şanlı Türk bayrağı rozeti ile ben bu yolda yürümeye başladım. Hepinizin önünde şunu temin ederim ki Allah nasip eder bu millet Darıcalılar bize bu yetkiyi verirse 1 Nisan sabahı aynen parti rozeti takmadan bu kentte yaşayan 200 bin insana eşit hizmet eden, insan ayrımı yapmadan bu kentin ihtiyacı olan projeleri ihtiyacı olan hizmetleri size getirmeye söz verdim. Beş yıl boyunca enerjimi, emeğimi, almış olduğum eğitimi, gençliğimi, kentte dair hâkimiyetimizi kente vermeye size söz veriyorum. 
 
ÜRETİM YAPACAĞIZ
Biz bu kentin daha iyi yönetilmesini istiyoruz. Özellikle eğitim-kültür alanında, turizm alanında, spor alanında, ürete bir Darıca lazım diyorsanız değişim temsilcisi olarak değişim adresi olarak bir partiyi göstermiyorum. Değişimin adresi olarak ben size hizmetkâr olmaya hazırım. Bu kenti nasıl ve hangi vizyonla yöneteceğimizi net bir şekilde ortaya koymamız lazım. Bu işin eğitimini alan biri olarak 2 milyon TL yatırımla kuracağımız parke taşı üretim tesisinde Darıcalılara iş imkanı sağlayacağız. Kendi yolumuzun, kendi kaldırımımızın taşını kendimiz üreteceğiz. Uygulamasını da kendimiz yapacağız.  
 
DARICALILAR DARICA’YA HİZMET EDECEK
Bu kentin evlatlarının bu kente hizmet edebilecekleri konusunda netim. Kendi taşımızı üreteceğiz. Dışardan taş almayacağız. Dışarıdan ihale ile hizmet almayacağız. Yüzde 50 maliyet indirimi ile taşımızı, yolumuzu ve kaldırımımızı yapacağız.” Törk konuşmasının ardından Narmanlılı hemşehrilerinin sorularını cevaplayarak sorun ve taleplerini dinledi. Büyük bir coşkuyla karşılanan Törk’ün ziyareti çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.