Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Ak Parti Kocaeli'de temayül heyecanı

AK Parti Kocaeli teşkilatında, 2014 yerel seçimleri için temayül yoklaması heyecanı yaşandı. Yaklaşık bin 897 AK Partili, büyükşehir ve 12 ilçe belediyesi için oylama yaptı

Ak Parti Kocaeli'de temayül heyecanı
28 Ekim 2013 - 12:27
 AK Parti Kocaeli İl Teşkilatı, 2014 yerel seçimleri için Antikkapı’da temayül yoklaması gerçekleştirdi. Yoklamaya Kocaeli’nin dört bir yanından gelen yaklaşık bin 897 partili katıldı. Temayül yoklamasında AK Partililer, aday adaylığını açıklayan büyükşehir ve tüm ilçeler için birçok isimden, gönüllerinden geçenleri yazıp sandığa attı. Temayül yoklaması boyunca aday adayları da Antikkapı önünde yaptıklar kulislerde tanıtım yapıp ikramlarda bulundu. 

İŞTE OY KULLANAN İLÇE ÜYELERİNİN SAYISI
İlçelerde oy kullanan Teşkilat üyelerinin sayıları ise şöyle: Başiskele 160, Derince 130, Karamürsel 146, Darıca 133, İzmit 231, Körfez 156, Kandıra 194, Çayırova 121, Gebze 166, Dilovası 119, Kartepe 174, Gölcük 167. Toplam 1.897 teşkilat üyesi oy kullandı. 
 
KATILIM YÜKSEK OLDU 
Partililerin, aday adaylığını açıklamayan isimleri de pusulalarına yazabildiği yoklamada, AK Partili mevcut belediye başkanlarından duyulan memnuniyet düzeyi de ölçüldü. AK Partili başkanların yönettiği ilçeler için yoklamaya katılanlara, başkanları nasıl buldukları soruldu. AK Partili milletvekilleri, belediye başkanları ve teşkilat yöneticilerinin de izlediği yoklamaya katılımın yüksek olduğu görüldü. 
TOPLAM 6 SORU SORULDU
Temayülde anket formu doldurulurken, formda belediye başkanını başarılı buluyor musunuz, halkla ilişkileri, teşkilatla ilişkileri nasıl buluyorsunuz, partiyi iye temsil ediyor musunuz, belediye başkanı yeniden aday gösterilsin mi, başka birinin aday gösterilmesini istiyor musunuz soruları soruldu. Bu arada Cuma akşamı ya da cumartesi sabahı aday adayı tanıtım programı yapılacak.