Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Bu okulda neler oluyor?

Darıca Deniz Yıldızları Meslek Lisesi’nde son günlerde yaşanan bazı olaylar öğretmenler, öğrenciler ve velilerin huzurunu bozdu.

Bu okulda neler oluyor?
30 Nisan 2013 - 08:16
 Okulda öğrenciler dövülüyor, öğretmenler tehdit ediliyor. İddialara göre Darıca Deniz Yıldızları Meslek Lisesi’nde bir grup öğrenci okul içinde terör estiriyor. Mafya olmaya özenen öğrenciler arkadaşlarıyla kavga edip, okulun huzurunu bozuyor. Kavgalar zaman zaman öyle boyutlara varıyor ki bıçaklama olayları bile yaşanıyor. En son geçtiğimiz Cuma günü bir grup öğrencinin kavgasında bıçaklar konuştu ve kan aktı. Öne sürülen bilgilere göre duruma müdahil olmaya çalışan öğretmenler de öğrenciler tarafından tehdit ediliyor.
 
İDARE OLAYLARI ÖRTMEYE ÇALIŞIYOR
Konuyla ilgili gazetemize ulaşan ve ismini vermek istemeyen bir veli, “Okulda bir grup öğrenci çete kurmuş durumda. Öğrencileri darp edip, öğretmenleri tehdit ediyorlar. Okul önlerinde bıçaklı kavgalar oluyor. Öğretmenler bu duruma tepki gösterse bile anında tehdit ediliyor. Okul idaresi ise anlamsız bir şekilde olayları örtbas etmeye çalışıyor. Okul yönetimi polise hiçbir olayı yansıtmıyor. Geçen Cuma bıçaklı bir kavga olmasına rağmen, okul yönetimi şikayetçi olmadı. Çocuklarımızın can güvenliğinden korkuyoruz” diyerek olayın boyutunu gözler önüne serdi.
 
SOSYAL MEDYADA GRUP KURULDU
Okuldaki olaylar öyle boyutlara geldi ki sosyal paylaşım sitesi faacebook adresinde “Deniz Yıldızları Lisesi itiraf ediyor” adlı bir sayfa oluşturuldu. Öğrenciler okulda yaşadıkları sıkıntıları bu sayfa üzerinden duyurmaya çalışıyor. Aynı sayfada geçtiğimiz Cuma günü yaşanan kavga olayı da ayrıntılı bir şekilde anlatılıyor. Onlarca kişinin bir birine girdiği kavganın fotoğrafları da bu adreste yayınlanıyor.