Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Farabi'de tedavi görüyordu

Geçtiğimiz ay memleketi Karamürsel’den motosikleti ile Eskihisar Feribotu’nden indikten bir süre sonra karşı yönden gelen kamyonun şerit değiştirmesi sonucu yaşanan kazada ağır yaralı olarak Farabi Devlet Hastanesi’ne kaldırılan, Fenerbahçe TV’nin Teknik Müdürü Mesut Koygun hayatını kaybetti.

Farabi'de tedavi görüyordu
30 Ocak 2018 - 11:08

10 aralık 2017 tarihinde karşı yönden gelen kamyon sürücüsünün yaptığı şerit ihlali sonrası yaşanan kazada ağır yaralanan Mesut Koygun, 112 Acil Servis Ambulansıyla Darıca Farabi Devlet Hastanesi’ne kaldırılmış ve burada tedavi altına alınmıştı.

 

Darıca Polisi kan vermişti

Ağabeyi Ümit Koygun’unun Gazetemiz Genel Yayın Yönetmeni Erol Polat ile yaptığı görüşmede, kan ihtiyacı olduğu belirtilmiş ve Darıca Emniyet Müdürlüğü ekipleri bu ihtiyaca cevap vermişti.

Ağabey ümit Koygun’dan edinilen bilg,ilerde, Mesut Koygun’un ayaklarından yaralandığı ve durumunun ağır olduğu ifade edilmişti.

 

F.B.’den açıklama

Evli ve 2 çocuk babası merhum Mesut Koygun’un genç yaşta hayatını kaybetmesinin ardından Fenerbahçe Kulübü, resmi internet sitesinden konuyla ilgili açıklama yaptı. Açıklama şöyle: "Fenerbahçe Televizyonu Teknik Müdürü Mesut Koygun’un geçirdiği trafik kazası sonrası bir süredir tedavi gördüğü hastanede hayatını kaybettiği haberini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Merhum Mesut Koygun’un cenazesi, 30.01.2018 Salı günü Karamürsel Merkez Çarşı Camii’nde öğle namazına müteakip kılınacak cenaze namazının ardından Karamürsel Mezarlığı’na defnedilecektir. Merhum Mesut Koygun’a Allah’tan rahmet, başta Koygun Ailesi olmak üzere merhumun tüm yakınlarına ve sevenlerine başsağlığı dileriz."