Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Maratonu iptal edip, kulübe sahip çıkacağız

Ak Parti Darıca Belediye Başkan Adayı Muzaffer Bıyık, DASİAD (Darıca Sanayici ve İş Adamları Derneği’nin toplantısında yaptığı konuşmada, her yıl düzenlenen Uluslarası Yarı Maratonu’nu iptal edip, Darıca Gençlerbirliği’ne ilçenin çocuklarının kazandırılması için çaba sarf edeceğini söyledi.

Maratonu iptal edip, kulübe sahip çıkacağız
23 Mart 2019 - 16:52

Muzaffer Bıyık, toplantıda kendisine sorulan bir soru üzerine Darıca Belediyesi tarafından her yıl düzenlenen Uluslararası Yarı Maratonu’nun ilçeye masraftan başka hiç bir şey vermediğini belirterek, ‘’ Darıca’nın adı ulusal medyada bir kaç dakikalığına konuşulacak diye onca parayı ben heba edemem. Bu maratonun, Darıca’ya hiç bir katkısı da yok zaten, elin adamları geliyor, bir kaç saat koşuyor, biz de onlar için gereksiz para harcıyoruz. bu nedenle  seçilmem durumunda kesinlikle bu organizasyonu bir daha yapmayacağız’’ şeklinde konuştu.

 

Darıca Gençlerbirliği’nde kendi çocuklarımız forma giymeli

Darıca Gençlerbirliği’nin son durumu hakkında da konuşan Muzaffer Bıyık, ‘’ Bu takım bizim kentimizin göz bebeği, ancak durumu da ortada. Dışarıdan parayla getirdiğin topçuya ödeme yapmazsan o da çekip gider seni de ortada bırakır. Seçilmem halinde, gençlerimize spor imkanı tanıyan tesisiler yapacağız, özellikle Nenehatun Stadı’nda yapacağımız iyileştirmeler sonucunda gençlerimiz buradan yetişmesine imkan tanıyacağız. Bu kadar sıkıntılar çekileceğine varsın şampiyon olmayalım ama kendi çocuklarımızla borçsuz harçsız ieal bir takım kurarak takımızın yok olmasına engel olalım. Emin olun, bu takımda kendi çocuklarımızı oynatırsak onlar bizi yüz üstü bırakıp gitmez.’’ dedi.