Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıca'dan da sağlıkçılara alkışlı destek

GÖRÜNTÜLÜ HABER - Türkiye genelinde olduğu gibi Darıcalı vatandaşlar da, koronavirüs salgını ile mücadelede fedakarlık gösteren sağlık çalışanlarına alkışlarla destek oldu.

Darıca'dan da sağlıkçılara alkışlı destek
21 Mart 2020 - 22:57


Darıcalı vatandaşlar koronavirüs salgınıyla mücadele etmek için özverili şekilde çalışan sağlık çalışanlarına destek vermek için evlerinin balkon ve pencerelerine çıkarak alkış tuttu.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın, Twitter hesabından yaptığı, "Saat 21.00 alkışı için sağ ol Türkiye. Özverili sağlık çalışanlarımıza güç verdin. En güçlü alkış aynı saatte yarın" açıklamasının ardından, Darıca’da vatandaşlar saat 21.00'de evlerinin balkonlarına ve pencerelerine çıktı. Darıcalı vatandaşlar, haftalardır koronavirüs salgınıyla mücadele etmek için özverili şekilde çalışan sağlık çalışanlarını alkışladı. Vatandaşlardan bazıları evlerinin lambalarını yakıp söndürürken, yoldan geçen araç sürücüleri de etkinliğe korna çalarak sağlık çalışanlarına destek oldu.

İTFAİYE ERLERİ SAĞLIK ÇALIŞANLARI SİREN ÇALDI

Koronavirüs nedeniyle özveriyle çalışan sağlık çalışanlarına yönelik Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın başlattığı 'Alkışlayalım! Ne kadar alkışlasak azdır' çağrısına Kocaeli İtfaiye Daire Başkanlığı, Darıca, GEBKİM   itfaiye erleri, araçlarıyla siren çalarak destek verdi.