Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Yarınki maçta hedef 3 Puan !

Modafen galibiyetiyle sezona moralli giren Darıca G.B, yarın taraftarıyla buluşacağı Halide Edip Adıvarspor maçı için zafere kilitlendi. Teknik Direktör Özgür Vurur oyuncularına galibiyetin şifrelerini verirken, dolu tribünler önünde oynanması beklenen maç için tek düşünce 3 puan.

Yarınki maçta hedef 3 Puan !
05 Eylül 2019 - 21:09

3.Lig 3.Grup’un 2.haftasında yarın sahasında Halide Edip Adıvarspor’u konuk edecek olan Darıca Gençlerbirliği A.Ş, dün saat 11.00’da gerçekleşen antrenmanda taktik çalıştı. Tam sahada yapılan taktiksel çift kale maçta HEASK maçının taktiğini deneyen sarı yeşilliler, hazırlıklarını tamamladı. Bugün ter idmanı yapacak olan Özgür Vurur’un öğrencileri, kendi tesislerinde kampa girecek.

VURUR: GALİBİYET ARMAĞAN ETMEK İSTİYORUZ

Karşılaşma öncesinde açıklamalarda bulunan teknik patron Vurur, “Modafen karşısında aldığımız galibiyetle sezona hem moralli hem de 3 puanla başlamak bizim adımıza önemliydi. Deplasmandan aldığımız galibiyeti kendi sahamızda Halide Edip Adıvarspor karşısında taçlandırarak 2’de 2 yapmak istiyoruz. Amacımız Darıca halkına ve taraftarlarımıza galibiyet hediye etmek. Oyuncularıma güveniyorum” ifadelerini kullandı.

 

ORHAN ATİK’TEN MESAJ VAR:

Söz sırası sende Darıca!

Darıca Gençlerbirliği’nin itici gücü Çınaraltı taraftar grubunun lideri Orhan Atik, yarın oynanacak olan Halide Edip Adıvarspor karşılaşması öncesinde Darıca halına mesaj gönderdi. Darıca G.B yönetiminin büyük iş başararak transfer yasağını kaldırdığını hatırlatan Atik, şimdi görev sırasının Darıca halkında ve Darıca G.B’ye gönül veren taraftarlarda olduğunu söyledi. Atik yaptığı açıklamada, “Takımımızın bu sezonki ilk saha maçında taraftarlarımızla buluşacağı Halide Edip Adıvarspor karşılaşmasına tüm Darıca halkını bekliyoruz. Darıca’nın markası Darıca Gençlerbirliği’mize destek olma zamanı” ifadelerini kullandı. Darıca G.B’nin 15 Temmuz Stadı’nda Halide Edip Adıvarspor’u ağırlayacağı maç yarın saat 16.30’da başlayacak.

 

KAPTAN MEDYA-DARICA ORGANİZASYON’DAN DARICALILAR’A BÜYÜK JEST

Sarı-yeşil cümbüş var!

Gerçekleştirdiği şık ve modern organizasyonlarla bölgemizin önde gelen organizasyon şirketlerinin başında gelen Kaptan Medya-Darıca Organizasyon, yarın oynanacak olan Darıca Gençlerbirliği A.Ş-Halide Edip Adıvarspor karşılaşmasını şölen havasına dönüştürecek. Sarı yeşilli ekibimizin yeni sezonda taraftarlarıyla ilk kez buluşacağı 90 dakika öncesinde, Darıca 15 Temmuz Şehir Stadı’nı sarı yeşil balonlarla süsleyecek olan organizasyon şirketi, bayrak ve flamalarla stadyumu karnaval alanına çevirecek.

SARI YEŞİL KARVANAL

Maç öncesinde sahaya getirilecek olan Darıca G.B formalı maskotlarla, sarı yeşilli taraftarları coşturacak olan Kaptan Medya-Darıca Organizasyon’un sahibi Murat Kaptan, “Darıca’nın marka değerine büyük katkı sunan asırlık çınar Darıca Gençlerbirliği’mizin yeni sezondaki ilk iç saha maçında tribünlerde hazırlayacağımız görsel şovla, takımlarına gönül veren taraftarlarımızı bir nebze mutlu etmek adına güzel bir hazırlık yaptık. Sarı yeşil şölen, inanıyorum ki maç sonunda 3 puanla taçlanır ve Darıca Gençlerbirliği sahadan 3 puanla ayrılır. Darıca G.B yönetimi, teknik heyeti ve futbolcularına Kaptan Medya-Darıca Organizasyon olarak başarılar diliyoruz” ifadelerini kullandı.