Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Aracıyla dükkana girdi, çay içen müşteriyi ezdi

Darıca’da 2 aracın karıştığı kazada otomobil sürücüsü direksiyon hakimiyetini kaybedince pilavcı dükkanına girdi. Kazada sürücü ile dükkan önünde çay içen bir müşteri çeşitli yerlerinden yaralanarak hastaneye kaldırıldı.

Aracıyla dükkana girdi, çay içen müşteriyi ezdi
20 Mart 2019 - 23:57

Bugün gece saatlerinde Abdi İpekçi Mahallesi, İstasyon Caddesi üzerinde meydana gelen kazada, 34 SJ. 4443 plakalı otomobil sürücüsü 18 yaşındaki Murat Can Arabacı, Gebze istikametine gitmekte iken karşı yönden gelerek Şantiye Sokak’a dönmek isteyen Alkan Saçlıoğlu (42) yönetimindeki 34 EH.6332 Plakalı otomobile çarptı. Çarpmanın etkisiyle direksiyon hakimiyetini kaybeden Murat Can Arabacı kullandığı otomobili ile birlikte cadde üzerindeki pilavcı dükkanına girdi. Kazada dükkanın önünde oturarak çay içen Murat Öztürk(37), otomobil ile dükkan vitrini arasında kalarak sıkıştı. 

Haber verilmesi üzerine 112 Acil Servis ekipleri kazada yaralanan sürücü Murat Can Arabacı ile dükkan önünde otururken otomobil ile vitrin arasında sıkışan murat Öztürk’ü Farabi Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırdı.

Tedaviye alınan yaralılardan otomobil sürücüsü ayakta tedavi edilirken, dükkan önüne sıkışan murat Öztürk’ün ayaklarında kırılmalar olduğu öğrenildi.

Kazaya tanık olan çiğ köfteci dükkanının sahibi Talip Yazgan, ‘’İçeride oturuyordum, herşey bir anda oldu. Aracın nereden ve nasıl geldiğini görmedim, dışarıda oturan müşteriye çay verdim, içeriye girdim arkadan bu olay oldu. Dışarıda bir müşteri oturuyordu, ona çarptı, onun durumunu da bilmiyorum, alıp hastaneye götürdüler’’ dedi.

İstasyon Caddesi üzerindeyken gebze istikametine gitmekte olan bir otomobilin aracına çarptığını söyleyen Alkan Saçlıoğlu ise, ‘’Ben sola dönüyordum, o da darıca istikametinden geliyordu, çarptı’’ dedi.

Dükkana giren otomobil, daha sonra çekiciye yüklenerek kaza yerinden götürülürken, Polis, soruşturma başlattı