Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Ev sahibi geldi diye pencereden atladı

Darıca’da hırsızlık yapmak için bir apartmanın ikinci katındaki dairesine giren 29 yaşındaki R.B., ev sahibinin geldiğini düşünerek camdan aşağıya atladı. Yakalanarak tedavi altına alınan R.B’nin kolunun kırıldığı ve çeşitli yerlerinden yaralandığı ifade edildi.

Ev sahibi geldi diye pencereden atladı
26 Eylül 2016 - 11:50
Sırasöğütler Mahallesi’nde ikinci kattaki bir daireye giren R.B. merdivenlerden gelen seslerin ev sahibine ait olduğunu düşünerek paniğe kapıldı. Kapıdan çıkması durumunda ev sahibine yakalanacağını düşünen R.B., pencereden atlayarak kaçmayı başardı.
Çıkan gürültü üzerine binalarına hırsız girdiğini anlayan apartman sakinleri, durumu polise bildirdi. Olay yerine gelen polis ekipleri, çevrede araştırma yaparken R.B.’nin başka bir binanın girişinde yaralı halde gizlendiğini fark etti. Darıca Farabi Devlet Hastanesi’ne götüren zanlının burada yapılan muayenesinde kolunun kırıldığı tespit edilirken, kafasında ve vücudunun çeşitli yerlerinde de yaralanmalarının olduğu belirtildi. Kolu alçıya alınan ve tedavi edilen R.B.’nin daha önceden de çok sayıda uyuşturucu ve hırsızlık suçlarından kaydı olduğu öğrenildi. R.B., geceyi nezarette geçirmesinin ardından adliyeye sevk edildiği ve işlemlerinin sürdüğü öğrenildi.