Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Giresun Federasyonu Darıca'da buluştu

Başkanlığı’nı Olgun Kandemir’in yaptığı Kocaeli Giresun Dernekler Federasyonu, delegeler ile Darıca’da sabah kahvaltısında bir araya geldi. Programa Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak’ta katıldı.

Giresun Federasyonu Darıca'da buluştu
22 Ocak 2019 - 17:31
Darıca Teras Cafe’de geçtiğimiz Pazar günü gerçekleşen kahvaltıya dernek başkanları, muhtarlar, işadamı ve federasyon delegeleri katıldı. 
Katılımın yüksek olduğu ve 3 Şubat’ta gerçekleşecek kongre öncesi istişare için düzenlenen kahvaltı sonrası bir konuşma yapan Federasyon Başkanı Olgun Kandemir, Giresunluların birlik ve beraberlik içinde olması, kültür ve gelenekleri yaşatması için bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonrada çalışmaların devam edeceğini söyledi. Giresunluların 3 Şubat’ta kendine yakışır bir kongre yapacağını ifade eden Başkan Kandemir, toplantıya katılan herkese teşekkür etti. 
Kocaeli Giresun Dernekler Federasyonu Başkanvekili Mehmet Elmas hemşerileriyle bir arada bulunmaktan duyduğu memnuniyeti dile getirdiği konuşmasında 3 Şubat’ta gerçekleşecek olan kongrede göreve hazır olduğunu ve Giresunluları en iyi şekilde temsil etmek için gece gündüz demeden çalışacağını söyledi.