Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Daha çok şaşıracaksınız!

Temsilcimiz Darıca Türkeli, Çınarlı deplasmanında 4 gol atarak kazandı ve gözünü zirveye dikti. Tarihinde ilk kez Süper Lig’de mücadele eden, ve mütevazi kadrosuyla bütçesi büyük takımları zorlayan Darıca Türkelispor, herkesi şaşırtmayı sürdürüyor.

Daha çok şaşıracaksınız!
07 Kasım 2012 - 10:29
 Temsilcimiz Darıca Türkeli, Çınarlı deplasmanında 4 gol atarak kazandı ve gözünü zirveye dikti. Tarihinde ilk kez Süper Lig’de mücadele eden, ve mütevazi kadrosuyla bütçesi büyük takımları zorlayan  Darıca Türkelispor, herkesi şaşırtmayı sürdürüyor. Kadrosunda son derece tecrübeli isimleri olan, paralı transferi bulunmayan ve takımın tamamı mahalleden oluşan Türkelispor, buna rağmen Süper Lig’in büyük bütçeli takımlarına sözünü geçiriyor. Türkeli’nin son kurbanı zirve mücadelesi veren Çınarlı oldu. İzmit deplasmanındaki maç, gol düellosu şeklinde geçerken, Türkeli mücadeleyi 4-3 kazanarak zirve hedefleyen takımlar arasında olduğunu gösterdi.
 
SESSİZLİĞİ BOZMAYI BAŞARAN ÇIKMADI
Aynı puana sahip Dilovası Belediyespor ile Bekirpaşa Başaranspor, Dilovası’nda karşı karşıya geldi. 3 puan her iki ekip için de çok önemliydi ve kazanan zirve yolunda çok önemli bir avantaj elde edecek, liderlik ve şampiyonluk için de umutlanacaktı. Ancak, iki ekip de önce yenilmemeyi tercih edince, Dilovası’nda puanlar bölüşüldü. 90 dakika gol sesinin çıkmadığı karşılaşmada iki ekip adına da eşitliği bozacak ciddi çabalar gözlenmedi. Başaranspor, deplasmanda oynadığı için Dilovası’nda aldığı 1 puana sevinerek, evine döndü.
 
PAŞA, LİDERİ ÇELMELEDİ
Bu sezon lige biraz sıkıntılı giren Mustafapaşaspor, gençlerin, tecrübeli isimlerle uyum sağlaması ile güçlenmeye başladı. Formunu yavaş yavaş bulan Mustafapaşaspor, hafta sonunda grubun lideri Çubuklu Bala’ya geçit vermedi. Golsüz berabere sonuçlanan mücadelede lider, altın değerinde 2 puanı Gebze’de bırakırken Mustafapaşa da 1 puan ile moral buldu. Sarı-lacivertli ekibin bu maçtaki mücadelesi alkış alırken, 3 puanı kaçıran taraf da Mustafapaşa oldu.