Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Ölüme ramak kala!

Kartepe'de iki kişi arasında çıkan kavgada taraflardan biri silahla ateş açması sonucu meydana gelen olayda çimleri biçen belediye işçisi başından vuruldu

Ölüme ramak kala!
21 Mayıs 2016 - 20:52
 Olay, Kartepe Köseköy Sarayiçi Sokak Merkez Camii karşısında bulunan bir kafede meydana geldi. Edinlen bilgi ve iddalara göre; M.A. ile henüz ismi öğrenilemeyen bir şahıs arasında tartışma çıktı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine M.A. isimli şahıs, silahla rastgele 2 el ateş etti. Bu esnada kurşunlardan biri olayla ilgisi olmayan ve o sırada bahçedeki çimleri biçen Kartepe Belediyesi Park ve Bahçeler çalışanı Mehmet Çalık'ın başını sıyırdı.

SİLAHLI ŞAHIS KAÇTI

Silahlı zanlı olay yerinden kaçarak uzaklaşırken, olay yerine polis ve sağlık ekibi çağrıldı. Yaralı şahıs olay yerine gelen ambulansla Seka Devlet Hastanesi'ne kaldırılırken, polis kaçan şahsın peşine düştü. Olay yeri inceleme ekipleri yaralama olayının meydana geldiği alanda geniş çaplı inceleme yaptı. Belediye çalışanı olan yaralı Mehmet Çalık'ın hayati tehlikesinin olmadığı öğrenildi. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı. Öye yandan olayın yaşandığı alanda çocuk parkında oynayan çocuklar şans eseri zarar görmedi.