Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıcalı avcılar Kütahya'daydı

Darıca Avcılık ve Atıcılık İhtisas Kulübü Yönetimi ve üyeleri, 15-16 Haziran tarihlerinde Kütahya’da düzenlenen ‘’İngiliz Irkları Av Köpekleri Yarışması’’na katıldı.

Darıcalı avcılar Kütahya'daydı
22 Haziran 2019 - 19:40

Darıca’da henüz 8 ay önce kuruluşu gerçekleştirilerek Mehmet Çiçek Başkanlığında faaliyetlerine başlayan Darıca Avcılık ve Atıcılık İhtisas Kulübü Yönetimi, en kısa sürede yapacakları bir etkinlikle Türkiye’deki tüm avcıları ilçeye davet edeceklerini söylediler.

Kütahya’da yapılan  ‘’İngiliz Irkları Av Köpekleri Yarışması’’nda Darıcalı avcılar olarak ilçeyi en iyi şekilde temsil ettiklerine inandıklarını kaydeden Kulüp Başkanı Mehmet Çiçek, yaptığı açıklamada, ‘’ 8 ay önce kurmuş olduğumuz derneğimizde üyelerimizin de destekleri ile fbir çok etkinliğe, dernek  karavanımızla katılarak Darıcamızın ve derneğimizin ismini Türkiyedeki tüm avcılara duyurmaya çalıştık. En kısa sürede üzerinde çalıştığımız bir etkinlikle Türkiye’deki avcı ve atıcılarımızı İnşallah ilçemizde misafir etmeyi düşünüyoruz.

15-16 tarihlerinde memleketim Kütahya’nın Emet ilçesinde katıldığımız yarışmada bizlere ilgi alaka gösteren tüm dostlara teşekkür ederiz.’’ dedi