Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Saadet'in adayı Çetinkaya'ya nefes almak yok

Saadet Partisi darıca Belediye Başkan Adayı Selim Çetinkaya, 31 Mart 2019 tarihinde yapılacak seçimleri kazanmak için var gücüyle çalışmaya devam ediyor.

Saadet'in adayı Çetinkaya'ya nefes almak yok
23 Şubat 2019 - 14:24

Bir çok mahalledeki ev toplantılarıyla birlikte esnafı ziyaret etmeyi de ihmal etmeyen Saadet Partisi Darıca Belediye Başkan Adayı Selim Çetinkaya, dün de şehir merkezindeki dükkanları tek tek gezerek sıkıntılarını dinledi.

Sadece esnafı ziyaret etmekle de kalmayan Çetinkaya, çarşıda karşılaştığı her vatandaşla da selamlaşarak hal hatır sordu.

Seçim çalışmalarında kendisine gösterilen ilgiden oldukça memnun olduğunu ifade eden Çetinkaya, arkasında olduğuna inandığı yoğun kitlenin ilgiyle , sevgiyle ve saygıyla destek verdiğini ve bu kadar ilginin de kendisini çok şaşırttığın belirterek, ‘’ Demek ki, yoğun ekonomik sıkıntılar ve sarmal hale dönüşmüş sorunların tek çözümünün Saadet Partisi’nde var olduğuna inanan vatandaş, tek çarenin Saadet’te olduğunu biliyor. Şahsıma bu kadar yoğun ilginin de sanırım kaynağı bu, biz de seçildiğimiz takdirde vatandaşa verdiğimiz sözleri harfiyen yerine getirip, hep birlikte yöneteceğimiz Darıca’yı beklenen ve arzu edilen bir kent haline dönüştüreceğiz’’ dedi