Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Kaymakam Karaman'dan Ömer'e burs desteği

Gazetemizin haberiyle büyük ses getiren Darıcalı ilik hastası Ömer Çiftçi’ye burs desteği sürüyor. Gebze Ticaret Odası’nın ardından Darıca Kaymakamı Ömer Karaman’da Hukuk Fakültesi’ni kazanan Ömer Çiftçi’ye burs verme kararı aldı.

Kaymakam Karaman'dan Ömer'e burs desteği
10 Eylül 2018 - 12:31
İlik yetmezliği hastalığı nedeniyle sürekli kan takviyesi alması gerektiği için orta okulda 2, lisede 1 yıl eğitimine ara veren 21 yaşındaki Ömer Çiftçi, Süleyman Demirel Üniversitesi Hukuk Fakültesi’ni kazandı.
Sağlık problemi nedeniyle 3 defa eğitimine ara vermesine rağmen Hukuk Fakültesi’ne girmeye hak kazanan Ömer Çiftçi’yi gazetemiz gündemine almış,  haberimiz üzerine harekete geçen Gebze Ticaret Odası yönetim Kurulu Başkanı Nail Çiler, Çiftçi Ailesiyle irtibata geçerek gence burs verme kararı aldıklarını iletmişti. Darıca Kaymakamı Ömer Karaman’da, Darıcalı genç Ömer’in bu başarısından dolayı oldukça gurur duyduklarını ifade ederek, ‘’Ömer kardeşimize bizde destek vereceğiz. Kendisinin bu başarısıyla ne kadar gurur duysak azdır. Bizde Darıca Kaymakamlığı olarak Ömer Çiftçi kardeşimize bir burs vereceğiz’’ dedi.