Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Serdar: Seçime en hazır olan partiyiz!

CHP Darıca ilçe başkanı Şinasi Serdar, Darıca’da 1 Kasım seçimlerine en hazır partinin CHP olduğunu söyledi.

Serdar: Seçime en hazır olan partiyiz!
14 Eylül 2015 - 10:12

Meclis üyeleri ve ilçe yöneticileriyle birlikte Bayramoğlu’nda düzenlediği basın toplantısında Darıca ve ülke gündemini değerlendiren Serdar, Darıca’da sandık ve okul görevlileri ve ilçe yönetim kadrosuyla seçime en hazır parti olduklarını ifade etti.

Sözlerini, ‘bu seçimde vatandaşa söyleyecek çok sözümüz var’ diye sürdüren Serdar, “1 Kasım seçimleri, sadece bir kişi istedi diye yapılıyor ve ülkemiz için 3 milyar dolarlık kayıp. Vatandaşa bunları da anlatacağız.

 MHP’nin ne yaptığını anlayan varsa anlatsın!

 7 Haziran seçimlerinde seçmen, hükümete “Tek başına yönetemiyorsun, koalisyon kur’ mesajı verdi ancak başbakan ne yazık ki Cumhurbaşkanının vesayeti altına girdi. MHP’nin ne yaptığını anlayan varsa söylesin! CHP ise ‘Önce Türkiye, sonra CHP’ düşüncesiyle hareket etti. Ancak koalisyon kurulamadı” diye konuştu.

1 Kasım seçimlerinde CHP’nin oyunu artıracağını, AKP’nin ise düşüş yaşayacağını ileri süren Serdar, “Halkımız, CHP’nin koalisyon çalışmalarını takdirle karşıladı. Yaşadığımız süreçteki politikalarını da beğeniyor. Terörden çıkış yolu CHP ve biz bunu halkımıza anlatacağız” şeklinde konuştu.

 

Basın toplantısına CHP Darıca belediye meclis üyeleri Serap Aydın, Şevki Yıldırım ve Yavuz Dursun, ilçe sekreteri Hakan Altıparmak, ilçe saymanı Gökhan Aktaş, başkan yardımcısı Kemal Pelit, ilçe yöneticileri Kadir Işık, Fahriye Arda, Özgür Çelik ve Hülya Kaya da katıldı.