Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıca, tarihine sahip çıkıyor!

Darıca Belediyesi, Kocaeli Valiliği ile yılbaşında imzaladığı protokol çerçevesinde Darıca İskoliye Mektebi ve Tekel Binası Restorasyon Uygulama Projesi’ni hayata geçiriyor.

Darıca, tarihine sahip çıkıyor!
12 Ağustos 2015 - 10:25

Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak ve Darıca Kaymakamı Ömer Karaman'ın büyük gayretleriyle hazırlanan projenin tüm masraflarını ise Darıca Belediyesi karşılayacak. 

KARABACAK: 5 MİLYON TL'LİK PROJE

Önümüzdeki günlerde başlayacak çalışmalar öncesi açıklamalarda bulunan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak, ''Yaklaşık 5 milyon TL lik bu proje, ilçemiz Darıca için önemli bir yatırım. Proje sonar erdiğinde burası Darıca Kaymakamlığı olarak kullanılacak. İskoliye Mektebinin hemen aşağısında yer alan tekel binasını ise Darıca Musiki Binası ve Basın toplantı salonları yaparak, tarihi bir kültürü yaşatmak istiyoruz. Emeği geçen herkese teşekkür ediyorum'' dedi.

KARAMAN: KARABACAK'IN EMEĞİ BÜYÜK

Darıca Kaymakamı Ömer Karaman ise, böylesi güzel bir proje de katkısı büyük olan Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu ve Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak'a teşekkür ederek, ''Darıca Kaymakamlığı sonunda hakettiği bir hizmet binasına kavuşacak. Bu projede elini taşın altına koyan Darıca Belediye Başkanı Şükrü Karabacak'a teşekkür ediyorum. Darıca İskoliye Mektebi ve Tekel Binası Restorasyonları sona erdikten sonra gerçekten Darıca'ya yakışacak bir proje olacak'' dedi.