Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Darıca'da müslüman oldu!

Azerbaycan vatandaşı Gulnara Naghıyeva  Darıca İlçe  Müftülüğü’ne gelerek Müslüman olmak istediğini ifade etti. İlçe Müftüsü Muharrem Bilgiç,  Gulnara Naghıyeva ve eşini makamında misafir etti. Gulnara müslüman olarak Gülnare ismini aldı.

Darıca'da müslüman oldu!
23 Aralık 2015 - 12:06
Darıca’da oturan Azerbaycan vatandaşı Gulnara Naghıyeva  Darıca İlçe  Müftülüğü’ne gelerek Müslüman olmak istediğini ifade etti. 
İlçe Müftüsü Muharrem Bilgiç,  Gulnara Naghıyeva ve eşini makamında misafir etti. Gulnara müslüman olarak Gülnare ismini aldı.
Gulnara Naghıyeva’ya Darıca İlçe Müftüsü Muharrem Bilgiç tarafından İslâm dininin iman esasları ve ibadetler ile ilgili bilgi verildi. Sonrasında İlçe MüftüsüMuharrem Bilgiç huzurunda Şef Önder Tonbul ve VHKİ Şeref Ağırman şahitliğinde Gulnara Naghıyeva Kelime-i Şehâdet getirerek müslüman oldu ve  Gülnare ismini aldı.  İlçe Müftüsü Muharrem Bilgiç, Gulnara Naghıyeva’ya İslâm dinini tercih etmesinin sebebini  sordu. Naghıyeva, İslâm dinini araştırdıktan sonra müslüman olmaya karar verdiğini ve şuan müslüman olduğu için çok mutlu olduğunu söyledi. İlçe Mütfüsü Muharrem Bilgiç,  günün anısına Gulnara Naghıyeva ’ya   Kur’an-ı Kerim ve Diyanet İşleri Başkanlığı  yayınlarından İslam dini ile ilgili kitaplar hediye etti.
Program Ethempaşa Camii İmam-Hatibi Fevzi Yazıcı’nın Kur’an-ı Kerim tilaveti ve İlçe Müftüsü Muharrem Bilgiç’in yaptığı dua ile sona erdi.