Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Emniyet ve vatandaş, kahvaltıda buluştu

Osmangazi Mahalle Muhtarı Kenan Demirbaş, Darıca Emniyet Müdürlüğü'ne atanan Erkan Kaçar ve İstasyon Karakol Amirliği görevine başlayan komiser Hasan Çakmak onuruna kahvaltılı toplantı düzenledi

Emniyet ve vatandaş, kahvaltıda buluştu
29 Temmuz 2018 - 14:20

Darıca Mahalle Muhtarları, dernek başkanları, amatör spor kulüp yöneticileri ve muhtarlık azalarının katıldığı toplantıda konuşan Osmangazi Muhtarı Kenan Demirbaş, davetlerine ,icap ettikleri için herkese gönülden teşekkürlerini sunarken, daha önceden de ilçemizde Emniyet Amiri olarak görev yapan Darıca Emniyet Müdürü Erkan Kaçar'a ve komiser Hasan Çakmak'a hayırlı olsun dileklerini iletti.

 

DEMİRBAŞ: MÜDÜRÜMÜZ BÖLGEYİ ÇOK İYİ TANIYAN BİR İSİM

Kenan Demirbaş, mahallesinin dernek başkanları, amatör spor kulübü yöneticileri ve muhtar azaları ile birlikte kalabalık bir gurup olarak emniyet müdürlüğüne gitmekten se  böyle bir organizasyonda bir araya gelmenin çok daha uygun olacağını düşünüp konuyu Erkan Kaçar'a ilettiklerini ifade ederek, '' Kendisi de hem muhtarlar, hem de Sivil toplum Kuruluşlarının yönetimi ile bir araya gelmekten memnuniyet duyacağını söylayerek davetimizi kırmadı. Kendisine teşekkür ederiz'' dedi.

Konuşmasında, muhtarlık olarak düzenledikleri  etkinlik, toplantı ve organizasyonda hiç bir zaman siyaset konuşulmadığını belirten Osmangazi Muhtarı Kenan Demirbaş, amaçlarının polis ve vatandaşın el ele vererek tüm olumsuzluklara göğüs verip, huzurlu bir yaşam sürdürebilmek olduğunu söyledi.

 Emniyet Müdürlüğü görevine atanan Erkan Kaçar'ı önceki yıllarda da tanıdığını sözlerine ekleyen muhtar Kenan Demirbaş, '' Mahallemizin huzuru ve güvenliği için kendisiyle zaman zaman bir araya gelerek istşarelerde bulunduk. Bölgemizi çok iyi tanıyan ve analizini çıkararak başarıyı yakalayan bir emniyet müdürümüz var. Zaman dilimi gözetmeksizin çağrılarımıza kulak veren ve asayiş konularında her türlü çabayı gösteren Emniyet Müdürümüz sayın Erkan Kaçar'a yeni görevinde başarılar diliyoruz'' dedi.

 

MÜDÜR KAÇAR; DARICA İÇİN, VATANDAŞ İÇİN NE GEREKİYOR SA YAPACAĞIZ

Darıca Emniyet Müdürü Erkan Kaçar ise yaptığı konuşmasında Darıca'ya ilk olarak 2014 yılında yapılan atamasının sabahında polis merkezi amiri olarak kendisine bağlı 6 mahalle muhtarını arayarak, yeni atandığını ve yapabieiceği bir şeyin söz konusu olması durumunda her zaman kol kola vererek vatandaşın hizmetinde olduklarını ve ellerinden geleni yapacaklarını ilettiğini söylediğini ifade etti. 

Erkan Kaçar, Darıca Emniyet Müdürlüğü görevine getirilmesini ardından bu defa Darıca'daki 14 Mahalle Muhtarını arayarak, aynı şeyleri ilettiğini ve el ele vererek Darıca için, vatandaş için ne gerekiyor sa yapacaklarını belirttiğini ifade etti. 

 

KANAAT ÖNDERLERİYEL BERABER ÜSTESİNDEN GELEMEYECEĞİMİZ HİÇ BİR ŞEY OLAMAZ

Polisin görevi dışındaki durumlarda da çekinmeden kendilerini arayacaklarını da sözlerine ekleyen Emniyet Müdürü Erkan Kaçar, '' Örneğin hastaneye gitmesi gereken bir vatandaş var, muhtar veya dernek başkanı, ya da STK'nın yöneticileri sıkıştı, bunu çözmemiz lazım. Türkiye Cumhuriyeti'nin vatandaşıyız siyaset bizim işimiz değil, kim olursa olsun, nereli olursa olsun, hizmet vermemiz gerekiyor sa beni arayabilirler, telefonum 24 saat açık. Amirlerime de anlattım, onları da, 24 saat boyunca arayabilrisiniz. Burada sizin gibi kanaat önderleriyle el ele verirsek üstesinden gelemeyeceğimiz hiç bir şeyin olmadığını biliyorum. bu konuda hiç yanılmadım, 2014-2016 yıllları arası Darıca'da çalıştığım dönemde kanaat önderleriyle yaptığımız diyologlar ve istşarelerle farklılığı öne çıkardık. Doğruları yaptığımız sürece hiç yanılmadık aynı şekilde devam etmek istiyoruz Hepimiz geldiğinizde makamım, odam, hepinizin odasıdır, buyrun gelin çayımızı için, bizler sizi her zaman dinlemeye hazırız. Şu anda da sorusu veya sorunu olan varsa dinlemeye hazırız'' dedi

Darıca'nın huzuru için görevlerinin başında olduklarını yineleyen Erkan Kaçar, vatandaşın yardımlarıyla bu huzuru kimsenin bozmaya gücünün yetemeyeceğini ifade ederek, kahvaltıyı düzenleyen ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

Kahvaltını ardından Osmangazi Muhtarı Kenan demirbaş, Emniyet Müdürü Erkan Kaçmaz'a muhtarlık ve mahallesi adına hatıra olarak hediye taktiminde bulundu.