Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam
Reklam

Aday olursam, rekor oy alırım!

Ak Parti Darıca Belediye Başkan aday adayı Çetin Solhan, seçilmesi halinde Darıca'da görülmemiş derecede oy alacağını söyledi.

Aday olursam, rekor oy alırım!
19 Kasım 2018 - 08:24

Ak Parti Darıca Belediye Başkan aday adayı Çetin Solhan, gazetemize çarpıcı açıklamalarda bulundu. ''Doğduğum, büyüdüğüm, ticaret yaptığım Darıca’da yaşayan insanların bende hakkı var'' diyen Solhan, aday olduğu takdirde Darıca'da rekor bir oy alacağını da iddia etti.

 

 

AK PARTİ DARICA'NIN KURUCULARINDAN

Ak Parti'den Darıca Belediye Başkan aday adayı olan Çetin Solhan, gazetemize bazı açıklamalarda bulundu. 1974 Darıca doğumluyum. Fevzi Çakmak Mahallesi'nde bulunan Solhanlar Group'un da sahipliğini yapıyorum. Bu bölgede insanların üzerimde hakkı olduğunu düşünerek, Ak Parti kurucularından biri oldum. Darıca’da kurucular kurulu üyesi olarak görev yaptım. Bir dönem sosyal işler başkanlığı görevinde bulundum. 1 yıl belediye başkan yardımcılığı, 5 yılda meclis üyesi olarak görev yaptım'' dedi

 

İÇİMİZDE HİZMET AŞKI VAR

Şu an ülkede yeni bir milli mücadele ruhunun olduğunda dikkat çeken Ak Parti Darıca Belediye Başkan aday adayı Çetin Solhan, ''Bu bölgede yaşayan biri olarak artık aday adayı olmanın zamanının geldiğini düşündüm. Yeni bir milli mücadele ruhu var ortada. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın ve hizmet aşığı ekibinin gönül fedailerinden biri olarak bu anlamlı yola çıktım. Bu kararı aldım çünkü içimizde hizmet aşkı var. İnsanlar, beni sevenler artık bu yola çıkmam gerektiğini söylediler. Gerçekten insanların kalbinde yer almak harika birşey'' şeklinde konuştu

 

TÜRKİYE'YE ÖRNEK OLACAĞIZ

Darıca'da başkan olduğu takdirde Türkiye'ye örnek bir belediyecilik modelini göstereceklerini ifade eden Solhan, ''Herkesin eğitimine, diplomasına saygım sonsuz ancak ben her zaman işlerinde başarılı olan biriyim. Bütün işlerimi koordineli yönetirim. Türkiye'ye örnek bir belediyecilik nasıl olur onu göstereceğiz. Bu arada partimizden aday adayı olan tüm dostlarımıza başarılar diliyorum. Biz bir aileyiz. Burada önemli olan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın ve Ak Parti'nin başarılı olmasıdır'' dedi.

 

REKOR OY ALIRIM

Aday olduğu takdirde rekor bir oy alacağını iddia eden Ak Parti Darıca Belediye Başkan aday adayı Çetin Solhan, ''Partimiz beni aday gösterdiği takdirde, Darıca halkımızın bütün kesimlerinden yüksek bir oy oranı alıp, bir rekor kıracağımı düşünüyorum. Benim hedeflerimden biri de budur. Allah nasip ederse görevi aldıktan sonra zamanı üreterek tüketen bir yönetim anlayışını ortaya koyacağız. Hiç bir acemilik çekmeden doğduğum ilçenin bütün sokaklarını bilen, insanlarını çok iyi tanıyan biri olarak hizmet edeceğiz. Ben proje adamıyım, ekibimizi de ona göre şekillendireceğiz. Şuan da gönüllü kadınlarımız ve gençlerimiz benim için Darıca'da kapı kapı geziyor. İyi bir ekibimiz var. Bana desteklerini esirmeyen tüm sevenlerime ve Darıcalılara teşekkür ederim'' açıklamalarında bulundu.